Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/75852/nvidia-bande-palikti-hardware-unboxed-be-testavimo-pavyzdziu-bet-stipriai-nudege/spausdinti/

NVIDIA bandė palikti „Hardware Unboxed“ be testavimo pavyzdžių, bet stipriai nudegė

Publikuota: 2020-12-16 11:14
Tematika: Įvykiai, renginiai
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Jei sekate Tech YouTuber‘ius tai tikrai žinote, „Hardware Unboxed“ kanalą. Tai kanalas, kuris turi labai gerą reputaciją ir visada stengiasi pateikti viską kaip yra iš tikro. „Hardware Unboxed“ prieš savaitgalį gavo nemalonų NVIDIA laišką.

NVIDIA nusprendė, kad kompanijai nepatiko paskutinės „RTX 30“ serijos vaizdo plokščių apžvalgos, nes jose per mažai kalbama apie Ray Tracing, DLSS ir kitas išskirtines NVIDIA technologijas ir dėl to „Hardware Unboxed“ nuo šiol nebegaus būsimų „Founders Edition“ vaizdo plokščių. Jei norės testavimo pavyzdžių „Hardware Unboxed“ galės kreiptis į NVIDIA partnerius. Išsamų laišką pamatysite „Hardware Unboxed“ video.

Dabar situacija jau visiškai pasikeitė. Didelis kiekis YouTube‘rių pašėlo sužinoję tokią NVIDIA praktiką ir išreiškė didelį pasipiktinimą ir dėl NVIDIA jau atsiėmė savo pirminį laišką ir atsiprašė. Nepaisant to NVIDIA tikrai gavo labai daug neigiamo dėmesio.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!