Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/75467/kurioziska-situacija-microsoft-praso-nepusti-elektroniniu-cigareciu-dumu-i-xbox/spausdinti/

Kurioziška situacija: „Microsoft“ prašo nepūsti elektroninių cigarečių dūmų į „Xbox“

Publikuota: 2020-11-17 11:15
Tematika: Įvykiai, renginiai
Autorius: Rokas Gaidys
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Microsoft“ pradėjo naują žaidimų kartą kartu su „Xbox Series X“ ir „Xbox Series S“– pigesne ir mažesne, na ir savaime suprantama, kad techniškai silpnesne versija. Na vartotojų eksperimentai ir „testavimas“ jau oficialiai prasidėjo. Ir ilgai laukti nereikėjo, kol prasidės pirmosios bėdos ir konsolių „gedimai“. Panašu, kad „Microsoft“ turi daryti, tai ko tikrai negalvojo, kad reikės.

Kurioziška situacija: „Microsoft“ prašo nepūsti elektroninių cigarečių dūmų į „Xbox“

Pastarosiomis dienomis įvairiose platformose pasirodė vaizdo įrašai, kuriuose iš naujosios „Xbox Series X“ veržiasi dūmai. Daugumoje pavadinimų buvo nurodyta, kad ji perkaista. Na, o kol dar visi nėra apsisprendę kokią konsolę rinksis, tai tikrai gali pakenkti „Xbox“ įvaizdžiui. Vienas iš „Twitter“ vartotojų prilygino „Series X“ rūkstančiam kaminui. Tačiau, kaip paaiškėjo ne perkaitimas buvo šios problemos priežastis. Kažkas pūtė elektroninės cigaretės dūmus į aušinimo angas, o būtent dėl to ir gavosi toks rezultatas.

Kadangi susidarė nemažas sambrūzdis, tai „Microsoft“ buvo pateikta paaiškinimą. Jis skambėjo taip: „Negalime patikėti, kad turime tai sakyti, bet nepūskite elektroninių cigarečių dūmų į „Xbox Series X“. Ir paskui dar pridėjo nuorodų į pagalbos puslapius, su antrašte „Ne su elektroninėmis cigaretėmis susijusiais pagalbos klausimais“. Panašu, kad situacija buvo išspręsta, o visa panaši informacija dabar gavo neoficialų statusą „fake news“.

Manau, kad panašių situacijų bus dar tikrai ne viena. Nesvarbu kokią konsolę renkatės ar „Sony“ ar „Microsoft“, tačiau klaidinga informacija kenkia joms abejoms. Na nepaisant to, kad šie gandai apie „Xbox‘ą“ pasirodė išleidimo dieną, panašu, kad visos šios konsolės šiuo metu yra parduotos ar rezervuotos (bent jau Lietuvoje) ir norint įsigyti jau reikia laukti atsargų papildymo. Panašu, kad ateityje galime sulaukti ir daugiau panašios „informacijos“ apie neva brokuotas konsoles.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!