Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/74335/nuo-rugsejo-vel-organizuojami-nuotoliniai-vmi-seminarai/spausdinti/

Nuo rugsėjo vėl organizuojami nuotoliniai VMI seminarai

Publikuota: 2020-08-31 13:20
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – VMI) informuoja, kad gyventojai bei mokesčių specialistai vėl gali registruotis į VMI rengiamus seminarus, kurie, šalyje galiojant ekstremaliai situacijai, rengiami nuotoliniu būdu. Tai padaryti galima VMI svetainėje, skiltyje „Seminarai“ – per šiemet atnaujintą internetinę renginių registracijos platformą.

Seminarų metu VMI specialistai pristatys aktualią mokesčių informaciją bei atsakys į susirinkusių dalyvių klausimus. Pažymima, kad nuotolinių seminarų dalyvių skaičius neribojamas, tačiau registracijos priimamos iki renginio dienos, tad delsti nereikėtų. Artimiausias renginys numatytas rugsėjo 10 d. (ketvirtadienis), į jį kviečiami visi besidomintys mokestinių nuostolių perkėlimo ypatumais.

Renginių sąrašą, kuris bus nuolat pildomas, galima rasti VMI interneto svetainėje, skiltyje „Seminarai“. Registruojantis tereikia užpildyti 3 laukelių registracijos formą. Informacija apie kito mėnesio planuojamus renginius taip pat bus skelbiama VMI svetainėje ir atnaujinama einamojo mėnesio viduryje.

Primename, kad aktuali informacija apie seminarus skelbiama VMI svetainėje, o informacinius vaizdo įrašus įvairiomis mokesčių temomis galima rasti ir VMI „Youtube“ kanale.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!