Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/73250/prizai-geriausiems-konkurso-ismanusis-miestas-vi-projektams-ir-ju-autoriams/spausdinti/

Prizai – geriausiems konkurso „Išmanusis miestas VI“ projektams ir jų autoriams

Publikuota: 2020-06-08 11:12
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: LR susisiekimo ministerija

Žurnalo „Structum“ projekto „Išmanusis miestas VI“ apdovanojimų ceremonijoje specialiais Susisiekimo ministerijos prizais pagerbti du autorių kolektyvai – studentų ir profesionalų, sukūrę susisiekimo sektoriaus atžvilgiu geriausius projektus. Sveikinimo žodį tarė ir apdovanojimus įteikė susisiekimo ministras Jaroslav Narkevič.

„Inovacijos ir naujausios technologijos turi didelę įtaką miestų plėtrai ir gyventojų patogumui. Dar didesnę įtaką turi jaunų žmonių noras kurti ir idėjos, įprasminančios atsakingą požiūrį į save ir savo aplinką. Džiaugiuosi ir sveikinu visus šio konkurso dalyvius. Tikiu, kad jūsų darbai sukurs pridėtinę vertę miestui ir bendruomenei“, – sakė ministras J. Narkevič.

Tarp studentų darbų Susisiekimo ministerija geriausiai įvertino Utenos miestui skirtą projektą – „Sveikatinimo centras modulinių namų miestelyje fizinę negalią turintiems asmenims“. Ministerijos prizu apdovanotas šio projekto autorių kolektyvas – Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijos studentų komanda (vadovai – Asta Kazlauskienė ir Rasa Mazūrienė, studentė – Dorotė Granickaitė).

Susisiekimo sektoriaus atžvilgiu geriausiu projektu profesionalų grupėje išrinktas Gargždams skirtas projektas – „Miestas – savo dalių visuma“. Ministerijos prizas atiteko šį projektą sukūrusiai architektūros studijos „Altitudės“ komandai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!