Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/72949/nordic-game-2020-renginys-bus-transliuojamas-internetu/spausdinti/

„Nordic Game 2020“ renginys bus transliuojamas internetu

Publikuota: 2020-05-15 18:15
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Nuo 2006 m. „Nordic Game“ pristato „Nordic Game Awards“, kasmetinę geriausių metų šiaurės šalių žaidimų, skirtų 9 skirtingoms kategorijoms, šventę, kurią išrinko žaidimų ekspertų žiuri.

Šių metų gegužės 27–29d., „Nordic Game“ (NG20) bus pirmą kartą transliuojamas internetu. Taigi, tai puikus laikas susitikti su labai stipriais šiaurės šalių žaidimais ir jų kūrėjais.

„Nordic Game 2020“ renginys bus transliuojamas internetu

Norint suvokti, kodėl Skandinavijos regionas yra pasaulinės žaidimų pramonės lyderis, reikia pažvelgti į žemiau pateiktus „Nordic Game“ apdovanojimų kandidatus. Tik kelios kitos pasaulio vietos gali konkuruoti su tokiu stipriu ir pastoviu žaidimų kūrimo srautu. „Control“, „Minecraft Earth“, „Sayonara Wild Hearts“, „Mozaika“, „Deep Rock Galactic“, „The Division 2“ – tik keli iš daugelio puikių žaidimų iš šių metų pasirinkimo.

NG20 metu galėsite atsipalaiduoti stebėdami gegužės 28 d. vyksiančius „Nordic Game Awards 2020“ (per NG20 tiesioginę transliaciją) ir pažiūrėti, kurie žaidimai Jus sužavės. Be to, NG20 konferencijų dienomis taip pat galėsite susitikti su žaidimų kūrėjais ir sužinoti, kaip jie sukūrė visus šiuos šedevrus. Štai keletas pavyzdžių:

  • „Baba Is You“ kūrėjas Arvi Teikari – nominuotas trims NG20 apdovanojimams šiais metais. Stebėkite jo pokalbį pavadinimu „Designing Baba Is You“ ir sužinokite, kaip Arvi panaudojo specialią žaidimo mechaniką unikaliam žaidimui sukurti.
  • Søren Lundgaard, „Ghost Ship Games“ ir jų šaunaus žaidimo „Deep Rock Galactic“, generalinis direktorius, nominuotas „Geriausios technologijos“ apdovanojimui. Kaip per trumpą laiką sukurti daugiau nei 300 valandų žaidimą, turint nedidelį biudžetą? Søren’as tau pasakys!
  • Tikriausiai jau žaidėte linksmąjį žaidimą skirtą mobiliesiems telefonams – „What the Golf?“ ir smagiai kvatojote. Tad susitikite su Timu Garbosu, „What the Golf“ kūrybiniu direktoriumi, kuris pateiks 10 patarimų, kaip priversti žmones juoktis per žaidimą.

Šiais metais „Nordic Game“ rengia du renginius Malmėje, Švedijoje: NG20 (internetu) gegužės 27–29 d. Ir NG20+ lapkričio 25–27 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!