Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/72135/tiesiogine-transliacija-koronaviruso-galimybes-verslui-internete-pasitark-su-ekspertais/spausdinti/

Tiesioginė transliacija „Koronaviruso galimybės verslui internete: pasitark su ekspertais“

Publikuota: 2020-03-18 11:48
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Versli Lietuva“ kartu su Ekonomikos ir inovacijų ministerija kviečia stebėti renginio „Koronaviruso galimybės verslui internete: pasitark su ekspertais“ tiesioginę transliaciją.

Šalyje paskelbus karantiną smulkus ir vidutinis verslas stabtelėjo ir pasimetė – ką daryt uždarius fizinę prekybos vietą, kaip prekybą vykdyti nuotoliniu būdu, kyla daugybė klausimų, kaip greitai perkelti verslą į elektroninę erdvę.

Šis laikotarpis – paskata ir didžiulė galimybė verslui pereiti į naują savo veiklos etapą ir išnaudoti elektroninės komercijos galimybes, surasti savo verslui tinkamiausius elektroninius sprendimus, neprarasti verslo dabar, o ateityje iš to sugeneruoti kur kas didesnę naudą nei iki šiol.

Tiesioginės transliacijos metu ekspertai dalinsis naudingais patarimais ir atsakys į verslui rūpimus klausimus. Transliacija vyks kovo 19 d., 10 val., „Versli Lietuva“ „Facebook“ paskyroje.

Pokalbyje telefonu dalyvaus:

  • Elijus Čivilis, Ekonomikos ir inovacijų viceministras;
  • Mindaugas Ubartas, Lietuvos informacinių ir ryšių technologijų asociacijos „Infobalt“ vadovas;
  • Vytautas Vorobjovas, elektroninės komercijos konsultantas;
  • Remigijus Kuliešius, skaitmeninės rinkodaros įmonės RAIBEC vadovas, „Verslios Lietuvos“ Verslo mentorių tinklo mentorius.

Moderuos: Daina Kleponė, VšĮ „Versli Lietuva“ generalinė direktorė.

Aktualius klausimus galima bus užduoti tiesioginės transliacijos metu.

Šiuo verslui įtemptu laikotarpiu „Versli Lietuva“ kartu su Ekonomikos ir inovacijų ministerija specialias tiesiogines transliacijas verslui organizuos kiekvieną savaitę, o prireikus – ir dažniau. Informacija apie numatomas tiesiogines transliacijas verslui aktualiais klausimais skelbiama „Verslios Lietuvos“ renginių kalendoriuje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!