Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/71723/antrus-metus-is-eiles-top-employer-tapusi-cognizant-ivertinta-auksciausiu-rezultatu-lietuvoje/spausdinti/

Antrus metus iš eilės „Top Employer“ tapusi „Cognizant“ įvertinta aukščiausiu rezultatu Lietuvoje

Publikuota: 2020-02-17 13:44
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Pasaulinė bendrovė „Cognizant“ Lietuvoje antrus metus iš eilės buvo įvertinta tarptautiniu „Top Employer“ sertifikatu, patvirtinančiu, kad bendrovė savo darbuotojams yra sukūrusi išskirtinę darbo aplinką, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Antrus metus iš eilės „Top Employer“ tapusi „Cognizant“ įvertinta aukščiausiu rezultatu Lietuvoje

Bendrovė pasiekė aukščiausią rezultatą iš visų Lietuvoje vertintų įmonių, veiklos sertifikavimo proceso metu surinkusi 96 balus iš 100. Daugiau kaip 680 darbuotojų turinti ir „Tоp Employer 2020“ sertifikuota bendrovė motyvuodama darbuotojus atsižvelgia ne tik į jų pačių poreikius ir pageidavimus, bet ir į ateities darbo rinkos tendencijas bei pokyčius: skatina mokymąsi ir naują požiūrį į lyderystę, moko užsienio kalbų ir siūlo dirbant įgyti antrą profesiją.

Verslo procesų optimizavimo bei IT paslaugas teikiantis vienos iš pirmaujančių profesionalių paslaugų kompanijų „Cognizant“ padalinys Lietuvoje savo darbuotojams yra sukūręs pasaulinio lygmens darbo aplinką, kurią skrupulingai vertino nepriklausomas „Top Employer Institute“, vykdantis geriausių darbdavių tarptautinio sertifikavimo procesą.

„Top Employer“ sertifikatas išduodamas išanalizavus ir įvertinus bendrovės veiklą talentų valdymo ir pritraukimo, darbo jėgos planavimo, naujų darbuotojų įtraukimo, mokymosi ir tobulėjimo, rezultatų valdymo, lyderystės skatinimo, karjeros galimybių, kompensavimo ir naudų, vidinės įmonės kultūros srityse. Tyrimui skirtą klausimyną sudarė 100 klausimų, susijusių su darbuotojų veikla.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!