Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/71719/ziurovai-pasipiktino-eurovizijos-atrankos-finale-nebuvo-uzskaityta-dalis-balsu/spausdinti/

Žiūrovai pasipiktino: „Eurovizijos“ atrankos finale nebuvo užskaityta dalis balsų

Publikuota: 2020-02-17 11:03
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Nugriaudėjęs „Eurovizijos“ atrankos finalas neapsiėjo be skandalų. Po renginio socialinius tinklus užplūdo pasipiktinusių gerbėjų žinutės – šie sunerimę, nes esą dalis jų balsų galimai buvo neužskaityti.

Konkurso gerbėjai pasakojo, kad už savo favoritus norėję balsuoti trumposiomis SMS žinutėmis ir išsiuntę savo mylimo atlikėjo eilės numerį, jie negavo jokio atsakymo, kad tas balsas būtų užskaitytas. Kai kurie pridūrė, jog žinutes apie balsų užskaitymą gavo tik pasibaigus konkursui.

Šią situaciją dar naktį patvirtino LRT atstovė spaudai. Ji patikino, kad organizatoriai dėl šios problemos buvo informuoti, tačiau pabrėžė, kad neįskaityti balsai nebūtų turėję įtakos finalo pabaigai.

„Telekomunikacijų bendrovė „TCG Telecom“, teikusi balsavimo paslaugą, LRT informavo, kad dėl didelio SMS žinučių srauto dalis jų atėjo pavėluotai, jau po balsavimo sustabdymo. Įmonės teigimu, tokie balsai nebuvo įskaityti ir už juos nebus pritaikytas mokestis. Turima informacija leidžia teigti, kad pavėlavę SMS galutinių rezultatų nepakeistų. Šiuo metu su partneriais toliau aiškinamės situaciją“, – komentavo atstovė spaudai.

Triskart daugiau nei antroje vietoje likusi Monique žiūrovų balsų surinkusi ir aukščiausius komisijos balus pelniusi grupė „The Roop“ šeštadienio vakarą tapo vienbalse nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos lydere.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!