Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/71600/garmin-ir-tacx-auksciausios-klases-gaminiais-palaikys-pasaulio-dviraciu-sporto-cempionus/spausdinti/

„Garmin“ ir „Tacx“ aukščiausios klasės gaminiais palaikys pasaulio dviračių sporto čempionus

Publikuota: 2020-02-07 15:19
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Sporto technologijų bendrovės „Garmin“ ir „Tacx“ 2020 metais parems daugiau nei 20 profesionalių dviratininkų komandų, įskaitant vyrų ir moterų pasaulio plento ir kalnų / enduro disciplinas. Tarp sportininkų yra keletas pasaulio dviračių sporto čempionų, naudosiančių „Garmin“ ir „Tacx“ gaminius, kurie teiks informaciją ir nuorodas kelyje, taip pat tiksliai registruos sportininkų pasiekimus ir parodys eilę motyvacinių pranešimų.

Profesionalios dviračių sporto komandos, kurioms bus teikiama parama: Australijos komanda „Mitchelton–SCOTT“, Nyderlandų „Team Jumbo-Visma“, Prancūzijos „Team Total Direct Energie“, Vokietijos „CANYON//SRAM Racing“, Pietų Afrikos „NTT Pro Cycling“, JAV „EF Pro Cycling“ ir dvi Šveicarijos komandos „SCOTT-SRAM MTB Racing“ ir „Astana Pro Team“. Be to, „Garmin“ rems profesionalų dviračių sporto komandas, tarp kurių – Jungtinės Karalystės „Team INEOS“, Ispanijos „Movistar Team“, Vokietijos „CUBE Action Team“ ir JAV komandos – „Trek-Segafredo“, „Rally Cycling“, „Trek Factory Racing MTB“ ir „CLIF Pro Team“.

„Tacx“ remia profesionalias dviračių komandas: Belgijos „Deceuninck – Quick-Step“, „Lotto Soudal“, „Telenet Baloise Lions“, „Sport Vlaanderen-Baloise“, Šveicarijos „Bigla-Katusha“ ir Nyderlandų komandos „Boels-Dolmans Cycling Team“, „CCC-Liv“, „CST PostNL Bafang MTB Racing Team“.

„Šiose komandose yra gausu talentingų sportininkų, įskaitant kelis pasaulio dviračių sporto čempionus, ir mes didžiuojamės, kad treniruotėse, lenktynėse bei nuotykiuose jie naudojasi mūsų novatoriškais gaminiais, – sakė Susana Lyman, „Garmin“ viceprezidentė pasaulio vartotojų rinkodaros klausimais. – Naudodamiesi „Garmin“ dviračių sporto ekosistema ir moderniausiais „Tacx“ treniruokliais, šie dviratininkai galės važiuoti ištisus metus su moderniausiais gaminiais. Mes džiaugiamės, kad galime būti jų sėkmės dalimi iki pat lenktynių dienos.“

Remiamoms komandoms „Garmin“ tieks produktus, kurie padės siekti daugiau, kartu sukurdami saugesnę dviračių sporto aplinką. Dviračių kompiuteriai EDGE, įskaitant „Edge 130“, „Edge 530“ ir „Edge 830“, leis sekti dviratininkų duomenis ir rodiklius, taip pat teiks GPS ir navigacijos paslaugą. Komandos treniruočių metu galės naudotis „Varia Ô RTL510 Rearview Radar“, kuris įspės dviratininkus apie iš užnugario artėjančias transporto priemones ir, uždegdamas dviračio galinį žibintą, įspės vairuotojus apie priekyje važiuojantį dviratininką. Kelios komandos galės naudotis multisporto GPS išmaniaisiais laikrodžiais ir „Index“ išmaniosiomis svarstyklėmis, kad sektų savo veiklos rezultatus nulipus nuo dviračio, įskaitant svorį, kūno struktūrą, širdies ritmą, miegą, miego kokybę ir įtampos lygį.

Keletas „Tacx“ remiamų komandų dėl išmaniųjų treniruoklių, tokių kaip „NEO 2T Smart“, galės treniruotis patalpoje. Galingas ir intuityvus patalpų dviračių treniruoklis matuoja duomenis 99 % tikslumu ir yra vertinamas dėl savo unikalių savybių, įskaitant kelio pojūtį, dinaminę inerciją ir nuokalnės modeliavimą, todėl treniruotės yra kuo tikroviškesnės. Be to, kelios remiamos komandos treniruočių ir lenktynių metu naudos „Tacx“ butelius ir „Ciro“ butelių laikiklius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!