Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/70978/aoc-ir-g2-esports-islieka-striprios-kartu/spausdinti/

AOC ir „G2 Esports“ išlieka striprios kartu

Publikuota: 2019-12-19 09:30
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Monitorių bendrovė AOC paskelbė apie pratęstą „G2 Esports“, vienos sėkmingiausių ir garsiausių e. sporto organizacijų visame pasaulyje, rėmimą.

AOC ir „G2 Esports“ nusprendė pratęsti labai sėkmingą bendradarbiavimą, dėl kurio abi organizacijos pirmą kartą sutarė dar 2018 m. sausį. AOC yra vienas iš pirmaujančių monitorių prekės ženklų, įsitvirtinusių e. sporte ir rungtyniavimo žaidimuose, ir suteikia „G2“ komandai treniruočių galimybes, naudojant pažangiausias technologijas. Tai užtikrina, kad komanda pasiekia aukštą tikslumą ir puikius rezultatus tiek treniruotėse, tiek varžybose. Bendradarbiavimas taip pat leido sukurti ypatingą žaidimų monitorių, specialiai skirtą komandai ir „G2“ gerbėjams.

AOC ir „G2 Esports“ išlieka striprios kartu

„G2“ organizacija ne kartą įrodė, kad yra vienas pagrindinių pasaulio e. sporto žaidėjų ir pastaruoju metu užima antrąją vietą šių metų „League of Legends“ pasaulio čempionate. „G2“ taip pat lydėjo sėkmė „CS:GO“, „Hearthstone“, „Rocket League“, „Sim-Racing“, „Apex Legends“, „Rainbow Six Siege“, „Playerunknown‘s Battlegrounds“ turnyruose. Nuo pat klubo įkūrimo 2013 m. „G2“ žaidėjų sąrašai išliko vieni geriausių pasaulyje.

„Turėti savo pusėje tokius stiprius partnerius, tame tarpe ir AOC, „G2“ klubui yra didelio pasididžiavimo šaltinis. Dėl jų indėlio mes galime daryti tai, ką darome geriausiai – stilingai laimėti trofėjus. Neįmanoma to padaryti be jų palaikymo ir neįtikėtinos įrangos. „G2“ klubo gerbėjams 2020-ieji bus jaudinantys metai ir aš džiaugiuosi, kad AOC bus čia pat su mumis ir padės mums pasiekti aukštumas, naudojant jų pažangiausias technologijas“, – sako Carlos Rodríguez, „G2 Esports“ generalinis direktorius.

Visoms dabartinėms „G2“ kompiuterių komandoms ir influenceriams bus suteikiami aukštos kokybės žaidimų monitoriai, tokie kaip, pavyzdžiui, „AOC AGON AG251FZ“, o jų įžvalgos, savo ruožtu, padės ir toliau gludinti AOC aukščiausios klasės įrenginius. Tai pagerins „G2 Esports“ žaidėjų, influencerių, turinio kūrėjų ir gerbėjų patirtį ir padės pasinaudoti šio bendradarbiavimo teikiamais pranašumais. Be šios techninės pažangos, AOC ir „G2“ dalinsis būsimais pasirodymais parodų stenduose, bendruomenės turnyruose, teminiuose dovanojimo ir daugybėje kitų įdomių renginių, – visa tai suplanuota ateinantiems metams.

„Mes džiaugiamės, ir toliau palaikydami tokią išskirtinę organizaciją. „G2“ dar kartą įrodė savo meistriškumą „League of Legends Worlds 2019“ turnyre“, – apie pasaulyje antrąją vietą užimančią komandą pasakoja „AOC International Europe“ rinkodaros ir verslo valdymo direktorius Stefan Sommer. „Šis rėmimas įkvėpė ir padėjo mums išsiaiškinti, ko profesionaliems žaidėjams tikrai reikia iš monitoriaus, o tai reiškia, kad mes galime suteikti naujausias inovacijas šiai nepaprastai komandai. Džiaugiamės, galėdami pamatyti, kokia ateitis mūsų laukia, ir kurti, atsispiriant nuo to, ką jau kartu pasiekėme.“

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!