Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/70541/naujas-instagramo-bandymas-daliai-vartotoju-neberodomas-nuotrauku-like-skaicius/spausdinti/

Naujas „Instagramo“ bandymas – daliai vartotojų neberodomas nuotraukų „Like“ skaičius

Publikuota: 2019-11-15 11:20
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: LRT.lt

„Instagramas“ išbando naujovę – kai kuriems žmonėms visame pasaulyje socialiniame tinkle neberodoma, kiek žmonių pamėgo nuotraukas. Tai kol kas bandymas ir neaišku, ar ši naujovė bus pritaikyta visiems šio socialinio tinklo vartotojams.

Naujas „Instagramo“ bandymas – daliai vartotojų neberodomas nuotraukų „Like“ skaičius

Kaip rašo TechCrunch, „Instagramas“ šia naujove nori paskatinti žmones vertinti nuotraukas ne pagal skaičius, o pagal tai, ar jiems ji iš tikrųjų patinka. Kaip mano socialinis tinklas, taip žmonės jaus mažiau spaudimo socialiniame tinkle ir dalinsis tuo, kuo iš tikrųjų nori, o ne tuo, kas yra mėgstama kitų.

„Instagramas“ šią naujovę ėmė diegti dar balandį Kanadoje ir tada ši naujovė liepą buvo išbandoma Airijoje, Italijoje, Japonijoje, Brazilijoje, Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje.

Dabar šis bandymas vyksta visame pasaulyje. Kiekvienoje pasaulio valstybėje maža dalis vartotojų nebemato surinkto „Like`ų“ skaičiaus. Tiesa, patys vartotojai savo nuotraukų „Like`ų“ skaičių matys, tačiau jo negalės matyti kiti vartotojai.

Ši naujovė kol kas vertinama labai teigiamai.

„Facebookas“ panašų bandymą pradėjo rugsėjį Australijoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!