Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/70480/lg-ivertinta-2020-m-ces-inovaciju-apdovanojimais/spausdinti/

LG įvertinta 2020 m. „CES“ inovacijų apdovanojimais

Publikuota: 2019-11-11 18:48
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vartotojų technologijų asociacija (CTA™) įvertino įspūdingas „LG Electronics“ (LG) inovacijas technologijų ir dizaino srityse ir skyrė jai 2020 m. CES® inovacijų apdovanojimus, kurių svarbiausias – dar vienas „Geriausios inovacijos“ apdovanojimas, skirtas LG OLED televizorių technologijai. Jau aštuntus metus iš eilės LG OLED televizoriai, buitinė technika ir išmaniųjų telefonų flagmanai gauna CES inovacijų apdovanojimus, oficialų įvertinimą už naujoviškus pramonės gaminius, pristatytus CES – pasaulinėje inovacijų scenoje.

„LG“ įvertinta 2020 m. „CES“ inovacijų apdovanojimais

„CES geriausia inovacija“. Parodoje „CES 2020“ LG OLED televizorių technologija vėl įvertinta „CES geriausios inovacijos“ apdovanojimu vaizdo įrašų rodymo kategorijoje. Toks aukščiausias įvertinimas gaunamas trečią kartą per pastaruosius penkerius metus. LG, pasaulio perkamiausių OLED televizorių prekių ženklas, sukūrė „Premium“ kategorijos OLED televizorius. Šie televizoriai idealiai atvaizduoja juodą spalvą ir turi neprilygstamų aukštojo dinaminio dažnio gebėjimų.

LG namų pramogos: ypač dėmesio verti du 2020 m. inovacijų apdovanojimai, skirti vienam iš pirmųjų NEXTGEN televizorių, kurie bus pristatyti parodoje „CES 2020“. Tai LG OLED televizorius su ATSC 3.0 naujos kartos standartu, prie kurio kūrimo prisidėjo ir LG. Daugiau informacijos apie apdovanojimus gavusius LG pramogų gaminius, įskaitant 8K ir 4K „Ultra HD“ televizorius, garso, kompiuterių ir kitus gaminius, bus paskelbta parodoje „CES 2020“ sausį.

LG buitinė technika: „CES 2020“ inovacijų apdovanojimai bus skirti ir naujai LG buitinei technikai, iš kurių ypač išsiskiria LG „InstaView™ Door-in-Door®“ šaldytuvas su visiškai nauja „Craft Ice™“ funkcija, formuojančia naują požiūrį į namų pramogas. Kiti apdovanojimus pelnę LG buitinės technikos prietaisai – tai ir antrą apdovanojimą gaunanti „LG Styler“ drabužių priežiūros sistema su juodai tamsintu veidrodžiu priekyje, visiškai naujas kilnojamasis oro valytuvas „LG PuriCare™ Mini“ ir skalbimo inovacijos – visa tai bus pristatyta CES.

LG mobilieji telefonai: svarbiausias įmonės gautas CES inovacijų apdovanojimas mobiliųjų įrenginių srityje skirtas įspūdingam išmaniajam telefonui „LG G8XThinQ Dual Screen“. Šis telefonas ypač naudingas tais atvejais, kai reikalingas ne vienas, o du identiški OLED ekranai. Taip pat apdovanojimus gavo išmanusis telefonas „LG V50ThinQ 5G“, skirtas susisiekti, siųsti srautiniu būdu, naršyti, klausyti muzikos, bendrinti ir daryti dar daug kitų dalykų, taip pat ištobulinto minimalistinio dizaino „LG G8ThinQ“ su naujoviška garso patirtimi, nauja kameros aparatine ir programine įranga, moderniais lietimo nereikalaujančiais valdikliais ir biometrinėmis saugumo funkcijomis.

CES inovacijų apdovanojimai: CTA sukurta ir prižiūrima CES inovacijų apdovanojimų programa yra kasmetinis konkursas, kuriame įvertinami išskirtiniai vartotojams skirtų technologijų dizaino ir inžineriniai sprendimai 28 kategorijose. Elitinė pramonės ekspertų komisija, sudaryta iš žiniasklaidos atstovų, dizainerių, inžinierių ir kitų asmenų, peržiūrėjo pateiktas paraiškas ir įvertino gaminių inžinerines ypatybes, estetinius ir dizaino sprendimus, funkcionalumą, naudą vartotojui.

Visas LG gautų „CES 2020“ inovacijų apdovanojimų sąrašas bus paskelbtas per LG CES spaudos konferenciją Las Vegase 2020 m. sausio 6 d. 8.00 val. (PST). CTA organizuojama paroda „CES 2020“ yra pasaulinė inovacijų scena, į kurią pramonės lyderiai ir kylančios žvaigždės susirinks sausio 7–10 dienomis. Šios Las Vegase vykstančios parodos paskirtis – toliau skatinti naujovių kūrimą nuolat besivystančioje technologijų pramonėje. CES lankytojai susipažins su didžiausiomis rinkos naujovėmis, pavyzdžiui, 5G technologija, dirbtiniu intelektu, papildytąja ir virtualiąja realybe, išmaniaisiais namais, išmaniaisiais miestais, transporto priemonėmis, skaitmenine sveikata ir kt.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!