Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/7036/omni-surfport-portale-sventas-valentinas/spausdinti/

„Omni SurfPort“ portale – Šventas Valentinas

Publikuota: 2007-02-14 09:59
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Omnitel, UAB

Telekomunikacijų bendrovės „Omnitel“ mobiliojo interneto telefone portale „Omni SurfPort“, adresu wap.sp.lt, atidaryta nauja skiltis „Šventas Valentinas“, išsiskirianti Valentino dienai skirtų sveikinimų gausa.

Joje tinkamų paslaugų ras visi, kurie įsimylėjėlių dienos proga nori prisipažinti meilę, pasveikinti artimus ir brangius žmones.

„Omni SurfPort“ lankytojai mylimiesiems kaip savo jausmų įrodymą gali siųsti jausmingus filmukus apie meilę, naujoje skiltyje įsimylėjėliai ras ir meilius paveikslėlius, aistringas meilės spalvas, ekrano užsklandas, galės parsisiųsti romantiškos Lietuvos bei užsienio žvaigždžių muzikos. Įprastą telefono skambutį bus galima pakeisti meilės melodijomis bei tikrais garsais, o su Švento Valentino pyptonais - visiems skambinantiems pranešti apie savo jausmus.

„Švento Valentino“ skiltyje yra ir speciali „Meilės ministerija“. Paskambinus į ją numeriu 8 620 62003, galima iš įvairių personažų įgarsintų prisipažinimų pasirinkti tinkamiausią bei išsiųsti išrinktajam.

Remiantis paskutiniais viešai skelbtais Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, „Omnitel“ yra neabejotina Lietuvos mobiliojo ryšio rinkos lyderė. Bendrovė, teikianti lengvai ir paprastai naudojamas bei užtikrintai veikiančias paslaugas, šiais metais didžiausią dėmesį skiria mobiliojo interneto plėtrai. „Omnitel“ užima beveik pusę Lietuvos mobiliojo interneto rinkos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!