Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/70157/ktu-wanted-karjeros-dienos-auga-sulaukta-virs-140-imoniu-ir-daugiau-nei-10-tukst-lankytoju/spausdinti/

KTU „WANTed“ karjeros dienos auga: sulaukta virš 140 įmonių ir daugiau nei 10 tūkst. lankytojų

Publikuota: 2019-10-17 14:49
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Jau penkioliktus metus iš eilės Kauno technologijos universiteto (KTU) organizuojamos KTU „WANTed“ karjeros dienos subūrė Lietuvos darbdavius bei darbuotojus į vieną erdvę. Spalio 16 dieną, Kauno „Žalgirio“ arenoje vykęs renginys – tai didžiausia Baltijos šalyse kontaktų mugė, kurioje dalyviai ne tik sužinojo kokių specialistų trūksta šiandien, bet ir kokių kompetencijų tikisi darbdaviai, rašoma pranešime spaudai.

Renginio šūkis – „Wanted meets Wanted“ – tai vieta, kur geidžiamiausi darbdaviai susitiko su geidžiamiausiais būsimais darbuotojais.

Šiemet renginyje sulaukta daugiau nei 10 tūkst. lankytojų, praėjusiais metais mugę aplankė daugiau nei 9 tūkst. žmonių. Auga ir įmonių skaičius – praėjusiais metais čia dalyvavo virš 130 įmonių, o šiais metais – jau virš 140, tarp jų buvo dar tik planuojančios ateiti į Lietuvą užsienio įmonės.

Sulaukta įmonių ir organizacijų iš įvairių sričių ir sektorių, tokių kaip technologijų, pramonės, gamybos, energetikos, statybų, paslaugų, finansų ir kitų.

Kontaktų mugės metu įmonės bei organizacijos siekė pritraukti studentus, absolventus ir moksleivius – visus norinčius susirasti praktikos, darbo vietą, baigiamojo projekto temą, išgirsti ekspertų pranešimus, susipažinti su inovacijomis ir ateities darbo rinkos tendencijomis.

Anot renginio organizatorių, kaiekvienais metais susidomėjimas kontaktų muge auga – studentai ateina žinodami ko ieško, paruošę klausimus potencialiems darbdaviams, o įmonės randa įdomesnės veiklos, inovatyvesnių sprendimų, kaip sudominti geidžiamiausius darbuotojus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!