Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/69371/bites-salonuose-nuo-siol-bus-galima-isbandyti-zinomiausiu-salies-startuoliu-produktus/spausdinti/

„Bitės“ salonuose nuo šiol bus galima išbandyti žinomiausių šalies startuolių produktus

Publikuota: 2019-08-20 19:37
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Išmaniuosius sprendimus kurianti „Bitė Lietuva“ pristato dar vieną naujovę – nuo šiol jos išmaniųjų salonų lankytojai galės išbandyti žinomiausių Lietuvos startuolių sukurtas inovacijas. Taip bendrovė siekia palengvinti klientams pažintį su pasaulyje jau žinomais Lietuvos inovatorių darbais ir padėti šalies gyventojams juos išmėginti patiems. Pirmasis produktas – pasaulinio susidomėjimo sulaukęs išmanusis sveiko maisto ir gėrimų trintuvas MILLO, kurį „Bitės“ salonuose pirmiesiems galima išbandyti jau šiandien dar prieš prasidedant jo prekybai kitąmet, rašoma pranešime spaudai.

„Didžiuojamės tuo, kad mūsų salonuose siūlomus produktus ir sprendimus klientai kasdien atranda ir išbando gyvai. Taip pat turime ir ne vieną tarptautinio dėmesio sulaukusį Lietuvos startuolių išradimą, tačiau su jais susipažinti gali ne visi mūsų šalies gyventojai. Todėl nuo šiol didžiuosiuose „Bitės“ salonuose demonstruosime ir suteiksime galimybę išbandyti įdomius ir vartotojų kasdienybę palengvinančius Lietuvos startuolių sprendimus. Startuojame su išmanesne maisto ruoša, o vėliau startuolių produktų sąrašą periodiškai pildysime“, – sako Pranas Kuisys, „Bitės“ vykdomasis direktorius.

MILLO jau sulaukė tarptautinio pripažinimo, kai trintuvą sukūręs startuolis „Millo Appliances“ sutelktinio finansavimo platformoje „Kickstarter“ surinko virš 90 tūkst. eurų. Iki šiol startuolis pritraukė iš viso 1,5 mln. eurų investicijų.

MILLO trintuvus galima rasti šiuose 5 „Bitės“ salonuose visoje Lietuvoje: Žemaitės g. 15, Vilnius; Ozo g. 25, Vilniaus prekybos centre „Akropolis“; Karaliaus Mindaugo per. 49, Kauno prekybos centre „Akropolis“; Taikos pr. 61, Klaipėdos prekybos centre „Akropolis“ ir Aido g. 8, Šiaulių prekybos centre „Akropolis“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!