Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/69331/lg-naujoves-eisa-apdovanojimuose-gauna-auksciausius-ivertinimus/spausdinti/

LG naujovės „EISA“ apdovanojimuose gauna aukščiausius įvertinimus

Publikuota: 2019-08-16 14:46
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„LG Electronics“ (LG) už savo puikius namų pramogoms skirtus produktus vėl buvo įvertinta Vaizdo ir garso specialistų asociacijos (EISA) – didžiausios pasaulyje leidinių apie buitinę elektroniką organizacijos, kuri atstovauja 55 leidiniams iš 29 šalių. Šiais metais keturi LG produktai – LG OLED TV (modelis OLED65E9), „LG NanoCell TV“ (modelis 65SM9000), „LG Soundbar“ (modelis SL8YG), „LG XBOOM Go“ (modelis PK7) – EISA apdovanojimus gavo už išskirtines eksploatacines savybes, novatorišką dizainą ir vartojamąją vertę.

LG naujovės „EISA“ apdovanojimuose gauna aukščiausius įvertinimus

„LG OLED TV AI ThinQ“ buvo suteiktas titulas EISA GERIAUSIAS AUKŠČIAUSIO LYGIO 2019–2020 METŲ OLED TV, ir taip aštuntus metus iš eilės LG OLED TV gavo aukščiausią apdovanojimą šioje kategorijoje. „iF Design“ įteikiamo geidžiamo apdovanojimo „Gold Award“ šiemetinis laimėtojas 65 colių E serijos televizorius naudoja pačios LG antrosios kartos išmanųjį procesorių „α (Alpha) 9 Gen 2“. Pažangus lustas užtikrina tobulesnio vaizdo ir garso kokybę, kurią pagerina AI ir sukuria begalinį kontrastą bei tiksliai perteikia spalvas, – būtent jais ir garsėja LG OLED technologija. EISA teisėjai išgyrė nepriekaištingą OLED 65E9 dizainą, kuriam panaudotas skaidrus stiklas, sukuriantis ore sklendžiančio ekrano iliuziją ir televizorių paverčiantis patraukliu bet kokios erdvės priedu.

„LG NanoCell TV AI ThinQ“ aukščiausią EISA SMART HOME TV 2019–2020 įvertinimą gavo už savo pribloškiančias vaizdo ir garso savybes, kurias suteikia jo ekrano technologija „NanoCell“, viso ploto vietinis pritemdymas (FALD) ir procesorius „α7 Gen 2“. EISA žiuri įspūdį padarė geresni vartotojų potyriai ir absoliutus patogumas, kurį užtikrina LG platforma „AI ThinQ“ bei sklandus „Google Assistant“ ir „Amazon Alexa“ integravimas.

LG „Soundbar“ ir LG kilnojamoji garso kolonėlė „XBOOM Go“ kategorijose EISA SOUNDBAR 2019–2020 ir EISA MOBILE SPEAKER 2019–2020 laimėjo dėl savo išskirtinės garso kokybės, kurią LG pasiekė bendradarbiaudama su „Meridian“ – garsiais „High End“ garso aparatūros tiekėjais iš Britanijos.

„Mums didelė garbė, kad už mūsų novatoriškus vaizdo ir garso produktus mus įvertino tokia gerbiama ir patikima organizacija kaip EISA, – sakė LG kompanijų „Mobile Communications“ ir „Home Entertainment“ prezidentas Brian Kwon. – Mes toliau augsime ir savo investicijas bei naujoves skirsime tam, kad klientams pateiktume išmanius namų pramogų sprendimus, kurie jų gyvenimą padarys geresnį.“

Rugsėjo 6–11 dienomis apsilankę LG IFA stende, esančiame „Messe Berlin“ 18 salėje, turėsite galimybę jame pamatyti visus EISA įvertintus produktus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!