Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/68913/kreisel-electric-pelne-frost-sullivan-apdovanojima-ir-pripazinta-pasaulio-lydere/spausdinti/

„Kreisel Electric“ pelnė „Frost & Sullivan“ apdovanojimą ir pripažinta pasaulio lydere

Publikuota: 2019-07-15 17:03
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Pokyčių judumo srityje būtinybė dar niekada nebuvo tapusi tokių karštų diskusijų tema, kol Austrijos bendrovė „Kreisel Electric“ nepademonstravo tikrųjų šios srities inovacijų! Bendrovė yra įsikūrusi Aukštutinės Austrijos Rainbacho Miulkraiso savivaldybėje, kur buvo įkurta vos prieš ketverius metus, ir liepos 10-ąją pelnė apdovanojimą „Frost & Sullivan Product Leadership Award 2019“, patekusi į pirmaujančių pasaulyje judumo sprendimų tiekėjų gretas, rašoma pranešime spaudai.

Pirmaujanti technologijų bendrovė per rekordiškai trumpą laiką

Ir varžybų laimėtoju tampa... „Kreisel“ baterija elektrinėms transporto priemonėms. Šis novatoriškas produktas pagal savo efektyvumą, saugumą ir ilgaamžiškumą neturi sau lygių visame pasaulyje, pažymėjo „Frost & Sullivan“ atstovai savo Niujorko būstinėje. Ši tarptautinė bendrovė, turinti biurus 40 šalių, naujas technologijas aktyviai kuriančioms ir diegiančioms pirmaujančioms įmonėms kiekvienais metais skiria apdovanojimus už pirmavimą technologijų srityje. Šiai elitinei bendrovių grupei dabar priklauso ir „Kreisel Electric“. Šis itin oficialus tarptautinis apdovanojimas bendrovei iš Aukštutinės Austrijos buvo suteiktas už šį unikalų produktą, kuriuo jau naudojasi verslo partneriai ir klientai visame pasaulyje.

Pirmiausia – saugumas

Baterijos tipiškai yra elektrinių automobilių silpnoji vieta. Tačiau „Kreisel“ atveju yra priešingai: tai užtikrina didžiulė baterijos galia, puikios saugumo charakteristikos ir ilgaamžiškumas, o šias savybes užtikrina specialus surinkimo būdas bei novatoriškas temperatūros valdymas, garantuojantis veiksmingą energijos srautų kontrolę. Apibendrinant, šis produktas yra skirtas efektyviam naudojimui ir užtikrina ekonomiškai naudingą bei visiškai automatizuotą energijos gamybą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!