Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/68535/eset-suteiktas-cempiones-statusas-kibernetinio-saugumo-lyderystes-matricoje/spausdinti/

ESET suteiktas čempionės statusas kibernetinio saugumo lyderystės matricoje

Publikuota: 2019-06-17 09:22
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Pasaulyje lyderiaujančiai ir Eurospos Sąjungoje įkurtai kibernetinio saugumo ir antivirusinių programų kompanijai ESET pirmą kartą suteiktas čempionės statusas „Canalys Cybersecurity Leadership Matrix 2019“ matricoje.

Canalys yra globaliai veikianti ir technologinius sprendimus rinkoje analizuojanti kompanija. Savo ataskaitose „Canalys“ pateikia į verslo ateitį orientuotas analizes, kad klientai galėtų pasirinkti tinkamiausius sprendimus, veikiančius pagal inovatyvius verslo modelius.

ESET suteiktas čempionės statusas kibernetinio saugumo lyderystės matricoje

Pasak „ESET Lietuva“ vadovo Tomo Parnarausko, ESET tęsi pažadą klientams būti jų patikimu partneriu kibernetinio saugumo srityje. „ESET klientai gali būti ramūs dėl informacijos rinkimo ir siuntimo iš jų tinklo, jie bet kada gali matyti, kokia informacija buvo perduota ESET tyrėjų laboratorijai ir kokiu tikslu.

Nepriekaištinga reputacija, platus Lietuvos partnerių tinklas ir patikima apsauga yra esminės savybės, dėl kurių ESET yra vertinama klientų, o su vystomomis technologijomis, apjungiančiomis dirbtinį intelektą ir žmonių patirtį, galime užtikrinti dar didesnį kibernetinį saugumą“, – teigia T. Parnarauskas.

Kibernetinio saugumo lyderystės matricoje šiemet buvo vertinama 15 kibernetinio saugumo sprendimus gaminančių kompanijų. Matrica skirta įvertinti tiekėjų darbą su jų pardavimo kanalais per pastaruosius 12 mėnesių. Matrica sudaroma remiantis partnerių atsiliepimais paliktais „Canalys’ Vendor Benchmark“ įrenkio aplinkoje ir nepriklausoma analize, pagal kurią buvo vertinami visi dalyvaujantys tiekėjai. Tiekėjai yra vertinami pagal jų aktualumą pardavimo kanaluose, remiantis jų investicijomis, strategija, rinkoje matomais rezultatais ir vykdomais darbais.

ESET yra viena iš penkių kompanijų, kurios gavo čempiono statuso įvertinimą. Kitos kompanijos – čempionės yra „Cisco“, „Sophos“, „Palo Alto Networks“ ir„ Fortinet“. Čempionai gauna aukščiausius klientų atsiliepimus pagal „Canalys Vendor Benchmark“ ir pasižymi tokiomis charakteristikomis kaip nuolat tobulinami pardavimų tinklo valdomi procesai, bei tolygiai augančios pajamos iš partnerių ir distributorių. Įvertintos kompanijos turi garantuoti, jog jos nuolat skiria papildomas investicijas, skirtas šių procesų tobulinimui įskaitant vykdomas veiklas ir programas.

„Canalys tyrimų analitikė Ketaki Borade komentavo šių metų rezultatus – „ESET buvo suteiktas čempionės statusas už pristatytą stiprų pasitikėjimą partnerių tinkle. Kompanija nuolat investuoja į pasirinktas rinkas visame pasaulyje ir ruošia specialistų mokymus pasitelkiant tos šalies distributorius. ESET partnerių programa toliau tobulėja pradėjus siūlyti didelėms įmonėms pritaikytus sprendimus. Šiuo metu ruošiama mokymų platforma suteiks daugiau galimybių ruošti nuotolinius ir vietoje vykdomus mokymus ir suteikti sertifikatus“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!