Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/68409/trylikta-karta-startavo-inovaciju-festivalis-login-2019/spausdinti/

Tryliktą kartą startavo inovacijų festivalis LOGIN 2019

Publikuota: 2019-06-06 16:20
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Startavo dvi dienas vyksiantis inovacijų ir technologijų festivalis LOGIN 2019. Birželio 6–7 dienomis ant 8 konferencijos scenų išvysime net 130 žinomų Lietuvos ir užsienio pranešėjų. Dalyviai taip pat kviečiame dalyvauti įvairiuose festivalio vidiniuose renginiuose.

Nuotraukos autorius – Rytis Šeškaitis.
Nuotraukos autorius – Rytis Šeškaitis

„Šiemet toliau gręžiamės į pasaulį keičiančias technologijas ir pranešimus skirstome į 3 pagrindines temas, be kurių neįsivaizduojame visuomenės progreso: technologijos, verslumas ir kūrybiškumas. Jos apima net 14 potemių – nuo pinigų ateities, politikos, dirbtinio intelekto iki tvarios visuomenės ir moterų IT. Kiekvienas dalyvis tikrai galės susidėlioti individualų pranešimų tinklelį pagal savo interesus, – sako LOGIN festivalio direktorė Indrė Petrauskė. – Šiemet festivalis taip pat kaip niekad gausus vidiniais renginiais: nuo hakatono, kursiančio išmanios energetikos strategijas, iki specialių dirbtuvių verslams, siekiant parodyti technologijų galią sprendžiant viso pasaulio vaikų problemas.“

Anksti ryte taip pat startavo ir tik antrosios dienos popietę baigsis „Lietuvos energijos“ organizuojamas hakatonas energetikos inovacijų tema. Įvairių sričių profesionalai ir mėgėjai, susibūrę į komandas, analizuoja šiandieninius energetikos iššūkius ir generuoja idėjas šių problemų sprendimams. Idėjų pristatymas ir prizų įteikimas numatomas antrąją festivalio dieną, kur pagrindinis prizas – 2 tūkst. eurų.

Birželio 6–7 dienomis vykstantis technologijų ir inovacijų festivalis LOGIN šiemet sugrįžo į parodų ir kongresų centrą „Litexpo“, kur erdvė padalinta į 8 scenas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!