Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/68149/deloitte-fast-50-projektas-gal-jus-esate-sparciausiai-auganti-technologiju-imone/spausdinti/

„Deloitte“ Fast 50 projektas: gal jūs esate sparčiausiai auganti technologijų įmonė?

Publikuota: 2019-05-20 14:34
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Tarptautinė audito ir verslo konsultacijų įmonė „Deloitte“ pradėjo technologijų įmonių registraciją į 2019 m. konkursą „Technology Fast 50 CE.“ Lietuvos ir Vidurio Europos regiono technologijų įmonės kviečiamos teikti paraiškas ir išbandyti savo galimybes patekti į sparčiausiai augančių Vidurio Europos regiono technologijų įmonių TOP 50-uką.

Dvidešimtą kartą „Deloitte“ organizuojamame prestižiniame konkurse yra reitinguojamos tiek rinkoje įsitvirtinusios, tiek jaunos sparčiai augančios technologijų bendrovės.

Atlikę projekte dalyvaujančių įmonių išsamią paskutinių ketverių metų pajamų analizę (2015-2018 m.), „Deloitte“ ekspertai reitinguos įmones ir paskelbs geriausius augimo rezultatus pasiekusių įmonių 50-uką. Reitinge kasmet dalyvauja technologijų sektoriaus įmonės, vykdančios veiklą šiose Vidurio Europos regiono valstybėse: Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Albanijoje, Bosnijoje ir Hercegovinoje, Bulgarijoje, Kroatijoje, Čekijoje, Vengrijoje, Kosove, Makedonijoje, Moldavijoje, Juodkalnijoje, Rumunijoje, Serbijoje, Slovakijoje ir Slovėnijoje.

Įmonių registracija vyksta iki 2019 m. liepos 31 d. Rezultatai bus skelbiami 2019 m. spalio 17 d.

„Lietuvoje ir Vidurio Europos regione sparčiai augančios, progresyvios, inovacijas kuriančios ir diegiančios technologijų įmonės išties nusipelno būti pripažintos ir tinkamai įvertintos, – teigia „Deloitte verslo konsultacijos” partneris, projekto Technology Fast 50 lyderis Lietuvoje Linas Galvelė. „ „Deloitte“, siekdama atkreipti dėmesį į sparčiai augantį technologijų sektorių, prieš dvidešimtmetį inicijavo projektą „Technology Fast 50 CE“. Per šį laikotarpį pateiktų paraiškų skaičius patvirtina, kad Vidurio Europos regione technologijų įmonės „Technology Fast 50 CE“ reitingą laiko svarbia priemone, prisidedančia prie jų pripažinimo regioniniu, Europos ir pasauliniu mastu. Sustiprėjęs įmonės prekės ženklo žinomumas tarp potencialių verslo partnerių, investuotojų, klientų – tai dar viena priežastis, motyvuojanti įmones dalyvauti konkurse,“ – priduria L. Galvelė.

Projekte „Technology Fast 50 CE“ įmonės reitinguojamos trijose kategorijose: Technology Fast 50, Kylančių žvaigždžių („Rising Stars“) ir Didžiojo penketo („Big 5“). Kompanijoms taip pat suteikiama galimybė pakovoti dėl progresyviausios inovacijos ir socialiai atsakingo verslo apdovanojimų.

Pasak Kristijono Vizbaro, vieno iš įmonės „Brolis Semiconductors“, 2018 m. laimėjusios progresyviausios inovacijos apdovanojimą, įkūrėjų, „Technology Fast 50 CE“ projektas yra puiki komunikacijos priemonė skatinti prekės ženklo ir šalies žinomumą. Tokie reitingai, kaip „Deloitte Technology Fast 50 CE“, yra vienas pagrindinių šaltinių, kuriais remiasi užsienio investuotojai, ieškodami naujų investavimo galimybių.

Nepraleiskite puikios progos tapti viena iš TOP 50 įmonių Vidurio Europos regione.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!