Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/68115/startuolius-luminor-kviecia-i-atvirosios-bankininkystes-ideju-garaza/spausdinti/

Startuolius „Luminor“ kviečia į atvirosios bankininkystės „idėjų garažą“

Publikuota: 2019-05-16 19:40
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Baltijos šalių bankas „Luminor“ ir startuolių dirbtuvės „Garage48“ susivienija serijai renginių Baltijos šalių sostinėse. Čia vyksiančių dirbtuvių pagrindinė tema – atviroji bankininkystė.

Kitą savaitę įvyks trys renginiai: gegužės 20 d. – Taline, gegužės 21 d. Rygoje ir gegužės 22 d. – Vilniuje, startuolių parke „Vilnius Tech Park“. Renginių serija siekia suburti inovatyvius žmones iš visų Baltijos šalių bei kartu ieškoti idėjų, kaip priartinti finansines paslaugas arčiau kliento, pasitelkiant atvirąją bankininkystę. Dirbtuvėse ypač laukiami programavimo entuziastai, web dizaineriai, duomenų specialistai, aistringi projektų vadovai, antrepreneriai ir bankininkystės profesionalai.

Pasak „Luminor“ kasdieninių bankininkystės paslaugų vadovo Jevgenijs Kazanins, atvirosios bankininkystės potencialas didžiulis, o šie renginiai – tai gera proga startuoliams ir individualiems technologijų atstovams iškristalizuoti ir pristatyti seminaro metu sugalvotas savo idėjas bei būti už tai apdovanotiems.

Atviroji bankininkystė yra tarsi jungtis, sudaranti sąlygas bankui ir startuoliams bendradarbiauti tarpusavyje, plėtojant visiškai naujas paslaugas bei integruojant startuolių sprendimus į jau esamas bankines paslaugas.

Renginiai Baltijos šalių sostinėse – tai intensyvūs seminarai, kurių metu komandos, sudarytos iš programuotojų, dizainerių, verslo plėtotojų ir bankų ekspertų, modeliuoja bankininkystės paslaugas, pritaikomas daugelio poreikiams. Renginio kulminacija – apdovanojimo ceremonija, kurios metu išrenkama geriausia idėja ir įvertinama ją pristačiusi komanda.

Daugiau informacijos apie „Luminor“ atvirosios bankininkystės renginius galima rasti „Garage48“ puslapyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!