Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/68075/aoc-ir-red-bull-pranesa-apie-nauja-ilgalaike-partneryste/spausdinti/

AOC ir „Red Bull“ praneša apie naują ilgalaikę partnerystę

Publikuota: 2019-05-14 15:24
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Monitorių bendrovė AOC šiandieną praneša apie ilgalaikę partnerystę su „Red Bull“. Nuo šiol garsiuose el. sporto renginiuose, kuriuos remia „Red Bull“, rungtyniaujančios komandos ir žaidėjai bus aprūpinti AOC pažangiausiais žaidimų monitoriais. Be to, per 2019 metus dešimt „Red Bull Player One“ renginių, kurie vyks visoje Europoje, gaus AOC paramą.

EVO čempionas „Problem X“ spaudžia ranką nugalėtojui „Fujimura“ pasaulinių „Red Bull Kumite varžybų finale, kuris vyko Paryžiuje 2018 m. lapkričio 11 d.
EVO čempionas „Problem X“ spaudžia ranką nugalėtojui „Fujimura“
pasaulinių „Red Bull Kumite varžybų finale, kuris vyko Paryžiuje 2018 m. lapkričio 11 d.

Tiek AOC, tiek „Red Bull“ yra patyrę ir gerai žinomi epsorto veteranai, bendradarbiaujantys jau nuo praeitais metais vykusių „Red Bull Guardians“ ir „Red Bull Kumite“ renginių. Šios patirties pagrindu abi kompanijos, palaikydamos viena kitą siekia gilinti savo ilgalaikį dalyvavimą konkurencinėje žaidimų arenoje. AOC ir „Red Bull“ kaip komanda siūlys profesionalių esporto pramogų paketą tiek žaidėjams, tiek aistruoliams. Dėka AOC paramos, rungtyniaujantys žaidėjai galės laimėti AOC žaidimų monitorius kelių renginių metu.

Žaidėjams suteikiami modeliai yra kruopščiai atrenkami kiekvienam esporto žaidimui ir gali pasigirti greitu, tik 1 ms, atsako laiku (AOC modeliai „AG241QG“ ir „AG251FZ“), net iki 240 hz atnaujinimo dažniu („AOC AG251FZ“ modelis), o tai pat ryškia ir aiškia QHD skiriamąja geba, siekiančia iki 2560 x 1440 pikselių („AOC AGON AG241QG“ ir „AOC AGON AG271QG“ modeliai).

Visi AOC žaidimų monitoriai suteikia žaidėjams maksimalų lankstumą ir mobilumą, o taip pat garantuoja, kad „Red Bull“ aukščiausio lygio esporto renginiai yra aprūpinti aukščiausios klasės įranga, kuri leidžia pasiekti didžiausią konkurencijos lygį.

Kiti „Red Bull“ atjungtiniai („offline“) renginiai:

  • 2019 m. balandžio 27 d. – birželio 22 d. „LoL Red Bull Player One“ turnyras Ispanijoje;
  • 2019 m. gegužės 18 d. – „CS:GO Flick“ turnyras Turkijoje;
  • 2019 m. liepos 27 d. „LoL Red Bull Player One“ turnyras Vokietijoje.
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!