Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/68047/atkurta-lietuvoje-sutrikusi-mobiliojo-paraso-paslauga-estu-imone-atsipraso-vartotoju/spausdinti/

Atkurta Lietuvoje sutrikusi mobiliojo parašo paslauga, estų įmonė atsiprašo vartotojų

Publikuota: 2019-05-10 21:44
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: LRT.lt

Penktadienio rytą visiškai atkurta mobiliojo parašo paslauga, kuri yra teikiama Lietuvos mobiliojo ryšio operatorių kartu su bendrove „SK ID Solutions“, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

LRT.lt rašė, kad visą ketvirtadienį žmonės piktinosi dėl neveikiančios paslaugos, o „SK ID Solutions“ negalėjo pasakyti, kada tiksliai trikdžiai bus pašalinti.

Anot „SK ID Solutions“ atstovo Viktoro Kamarevcevo, sutrikimas buvo susijęs su programiniu atnaujinimu, kuris buvo atliekamas naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį. „Paslaugos teikimas sutriko vakar rytą, ją dalinai buvo pavykę atkurti, tačiau galutinai sutrikimo priežastis mūsų specialistai išsiaiškino ir pašalino penktadienį“, – sako jis. Dėl šio sutrikimo mobiliojo parašo vartotojams kilo nesklandumų jungiantis prie interneto bankų paskyrų ir kitų el. paslaugų, o taip pat pasirašant dokumentus el. parašu.

„SK ID Solutions“ atsiprašo mobiliojo parašo vartotojų, kurie dėl sutrikimo patyrė nepatogumų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!