Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/67960/statybu-parodoje-resta-2019-didelis-susidomejimas-moderniomis-nuoteku-valymo-technologijomis/spausdinti/

Statybų parodoje RESTA 2019 didelis susidomėjimas moderniomis nuotekų valymo technologijomis

Publikuota: 2019-05-03 20:21
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

UAB „Traidenis“ dalyvavo tarptautinėje statybos parodoje RESTA 2019. Kaip ir kasmet buvo pristatomi naujausi sprendimai ir statybų sektoriaus naujovės, medžiagos, įranga ir įrankiai bei aplinkotvarkos tendencijos.

Šiemet pristatyti įmonės „Traidenis“ išbandyti ir pasaulyje plačiai naudojami NV tipo individualių namų buitinių nuotekų valymo įrenginiai „NV Comfort“ bei naujausi pasiekimai biologinių valymo įrenginių srityje. Stende lankytojus konsultavo įmonės technologai ir UAB „Traidenis“ partneriai, atliekantys buitinių nuotekų valymo įrenginių priežiūros, montavimo, aptarnavimo darbus. Atsinaujinusi UAB „Aplinkosaugos servisas“ pristatė elektroninę parduotuvę, kuri skirta valymo įrenginiams.

Statybų parodoje RESTA 2019 didelis susidomėjimas moderniomis nuotekų valymo technologijomis

Įmonė „Traidenis“ pirmoji Lietuvoje sukūrė ir pradėjo pardavinėti NV tipo individualių namų buitinių nuotekų biologinio valymo įrenginius su azoto ir fosforo bei dumblo šalinimo technologijomis – tai naujausi valymo įrenginių sprendimai nuotekų valymo srityje. NV tipo buitinių nuotekų valymo įrenginiai – vieninteliai tokio tipo valymo įrenginiai, gaminami Lietuvos rinkoje, ir šiuo metu yra patys populiariausi. Technologiškai ištobulinti įrenginių korpusai ir patikimas veikimas užtikrina šių įrenginių ilgaamžį tarnavimą bei funkcionalumą. NV tipo valymo įrenginiais nuotekos išvalomos iki aukščiausių skandinaviškos kokybės standartų. Panaudojant išmaniąsias technologijas įrenginius galima valdyti nuotoliniu būdu.

Įmonė dešimtmečius tobulino NV įrenginius, o „NV Comfort“ įrenginys – tai ilgalaikės projektavimo, gamybos, technologijų bei montavimo teorijos ir praktikos kūrinys.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!