Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/67375/myspace-prisizaide-su-serveriais-dingo-bent-50-milijonu-muzikiniu-kuriniu/spausdinti/

„Myspace“ prisižaidė su serveriais: dingo bent 50 milijonų muzikinių kūrinių

Publikuota: 2019-03-19 13:08
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: LRT.lt

Mažiausiai 50 milijonų garso įrašų dingo po to, kai buvo vykdomas vadinamasis „serverių migracijos projektas“. Socialiniuose tinkluose sklinda žinutės, kad „Myspace“ prarado daugybę duomenų.

„Myspace“ prisižaidė su serveriais: dingo bent 50 milijonų muzikinių kūrinių

Dingo nuotraukos, vaizdo ir garso įrašai, kurie buvo įkelti 2003-2015 m. laikotarpiu. Per šį laikotarpį 14 milijonų vartotojų įkėlė bent 50 milijonų muzikos įrašų.

Po to, kai vartotojai socialiniuose tinkluose pranešė, kad jiems nepavyksta pasiklausyti senesnių dainų, platformos atstovai patvirtino, kad duomenys buvo prarasti. Jie teigė, kad minimu laikotarpiu įkeltos vaizdo ir garso medžiagos pradingo, kai buvo vykdomas serverių perkėlimo projektas.

Platformoje šiuo metu skelbiama, kad visi duomenys, kurie buvo įkelti prieš trejus metus ir anksčiau, dingo. Bendrovė atsiprašo už nepatogumus.

„Myspace“ veiklą pradėjo 2003 metais ir gana greitai tapo didžiausia socialinio bendravimo platforma internete. 2005 metais platformą įsigijo „Rupert Murdoch‘s News Corporation“. Dėl didėjančio „Facebook“ populiarumo vėliau „Myspace“ buvo parduotas kitiems savininkams, tarp kurių buvo ir Justinas Timberlake'as.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!