Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/67176/atveriama-atnaujinta-seimo-interneto-svetaine/spausdinti/

Atveriama atnaujinta Seimo interneto svetainė

Publikuota: 2019-03-01 21:10
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Kovo 4 d. pradės veikti nauja Seimo interneto svetainė – ji tapo modernesnė, atsižvelgiant į Seimo svetainės lankytojų dažniausiai ieškomą informaciją buvo atnaujinta informacijos pateikimo struktūra, pakeistas informacijos grupavimas ir išdėstymas svetainėje, siekiant didesnio intuityvumo ir aiškumo. Sukurti nauji svetainės puslapiai ir rubrikos, kad būtų galima dabartinį svetainės turinį papildyti nauja, svetainės lankytojams aktualia, informacija. Pavyzdžiui, sukurtas bendras Seimo komitetų ir komisijų puslapis, kuriame svetainės lankytojai ras visų komitetų ir komisijų naujienas, informaciją apie posėdžius, jų transliacijas, svarstomus klausimus ir kt.

Atsižvelgiant į svetainės lankytojų pasiūlymus buvo sukurtos tiesioginės – sparčiosios – prieigos prie dažniausiai ieškomos informacijos, duomenys informacijos vartotojams pateikiami aiškiau ir patogiau.

Naujoji interneto svetainė labiau atitiks šiandieninius informacinių technologijų reikalavimus: ji suderinta su mobiliaisiais įrenginiais, todėl informaciją bus galima greitai ir patogiai surasti naudojantis mobiliuoju telefonu ar planšete. Visuomenei ir žiniasklaidai skirta informacija apie Seimo ir Seimo kanceliarijos veiklą bus pateikiama patraukliau – pranešimai bus iliustruojami, lankytojų patogumui sukurta „Mediateka“, kurioje bus skelbiami Seimo posėdžių, spaudos konferencijų, kitų renginių vaizdo įrašai.

Svetainė bus ir toliau tobulinama tiek turinio, tiek informacijos pateikimo požiūriu. Pradėjus veikti naujajai svetainei, lankytojų patogumui kurį laiką veiks ir ankstesnė Seimo interneto svetainė.

Svetainės atnaujinimo darbus savo jėgomis atliko Seimo kanceliarijos specialistai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!