Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/67087/go-forward-konferencijoje-vilniuje-viena-is-facebook-kureju/spausdinti/

„Go Forward!“ konferencijoje Vilniuje – viena iš „Facebook“ kūrėjų

Publikuota: 2019-02-22 19:19
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: LRT.lt

Lygiai po mėnesio, kovo 22 dieną, Vilniuje prasidės moterų lyderystės konferencija „Go Forward!“. Trečius metus vyksiantis tarptautinis renginys pristato įkvepiančias istorijas, darbus ir idėjas, keičiančias verslo, mokslo bei kultūros pasaulį. Šiemet į konferenciją atvyksta viena iš socialinio tinklo „Facebook“ kūrėjų – Randi Zuckerberg, teigiama „Go Forward Academy“ pranešime žiniasklaidai.

Šiuo metu R. Zuckerberg vadovauja savo įkurtai kompanijai „Zuckerberg Media“, veda televizijos ir radijo laidas, rašo knygas, pildančias bestselerių sąrašus. Konferencijoje ji dalinsis patirtimi, kokių pamokų galima išmokti atsidūrus socialinių medijų centre, kokia ateitis laukia žiniasklaidos.

„Tai išskirtinis atvejis, kai Vilniuje galėsime išgirsti technologijų pasaulio žvaigždę, kuri kūrė produktą, kuriuo kasdien naudojamės kiekvienas iš mūsų. Džiaugiamės, kad Randi ne tik pasidalins mintimis apie socialinių medijų ateitį, bet tuo pačiu pažvelgs į visą technologijų sektorių, kuriam labai trūko įvairovės. Šią problemą šiandien sprendžia ir Lietuvos verslas“, – sako Jurga Tapinienė, „Go Forward!“ konferencijos organizatorė.

Šiuolaikinio meno centre vyksianti konferencija „Go Forward!“ auditorijai pateiks platų pranešėjų spektrą. Neuromokslininkė dr. Urtė Neniškytė konferencijoje kalbės apie tai, nuo ko priklauso darbuotojų motyvacija ir kaip ją didinti, o apie dirbtinio intelekto ateitį ir jo perimamas žmonių funkcijas kalbės dirbtinio intelekto produktus kurianti Violeta Vogel (Swisscom) bei IT mokslų daktarė Eglė Radvilė. Kartu su vertėja Gabriele Gailiūte – Bernotiene svarstysime, kokia nauda iš literatūros mokykloje, o apie besikeičiančią vyriškumo sampratą diskutuos sociologas, rašytojas Artūras Tereškinas, žurnalistas Edmundas Jakilaitis ir advokatas Paulius Gruodis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!