Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/66487/netflix-perspeja-kad-internete-zaibiskai-plintantis-bird-box-issukis-yra-pavojingas/spausdinti/

„Netflix“ perspėja, kad internete žaibiškai plintantis „Bird Box“ iššūkis yra pavojingas

Publikuota: 2019-01-05 16:21
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©Delfi.lt
Inf. šaltinis: Delfi.lt

Internetinės televizijos platforma „Netflix“ prašo žmonių nedalyvauti internete plintančiame iššūkyje, kuriame žmonės vaikšto užsirišę akis. Taip elgtis juos įkvėpė naujas siaubo filmas „Bird Box“, kuriame veikėjai priversti visur vaikščioti užrištomis akimis.

Kai kurie platformos „YouTube“ vlogeriai su pasimėgavimu filmavo, kaip jie vaikšto namuose ir lauke bei atlieka kasdienius veiksmus užrištomis akimis, rašoma theverge.com.

Vieni ryžosi taip praleisti visą dieną, kiti – trumpesnį laiką. „Netflix“ socialiniuose tinkluose paprašė žmonių sustabdyti šį iššūkį ir perspėjo, kad tai gali būti pavojinga – nieko nematydamas aplinkui žmogus gali susižaloti.

„Negaliu patikėti, kad turiu tai sakyti, bet PRAŠAU, NESUSIŽALOKITE DĖL „BIRD BOX“ IŠŠŪKIO“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė „Netflix“ atstovas. – „Nežinome, kodėl tai prasidėjo, mes vertiname jūsų dėmesį šiam filmui, bet Berniukas ir Mergaitė turi tik vieną norą 2019 metams – kad jūs dėl šio iššūkio neatsidurtumėte ligoninėje.“ Pranešama, kad filmas „Bird Box“ tapo daugiausia kartų peržiūrėtu „Netflix“ sukurtu filmu per pirmąją išleidimo savaitę.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!