Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/65615/ministerija-kviecia-registruotis-i-klimato-technologiju-ir-inovaciju-dirbtuves/spausdinti/

Ministerija kviečia registruotis į klimato technologijų ir inovacijų dirbtuves

Publikuota: 2018-10-23 08:19
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Aplinkos ministerija kviečia visus neabejingus klimato kaitos, oro taršos, atsinaujinančios energijos šaltinių panaudojimo klausimams gyventojus dalyvauti „Vilnius Tech Park“ ir Europos inovacijos ir technologijos instituto organizuojamose dirbtuvėse – „Climathon“. Renginys vyks spalio 26–27 dienomis „Vilniaus Tech Parke“ (Antakalnio g. 17, Vilnius).

„Climathon“ yra vienas didžiausių pasaulinio klimato inovacijų judėjimų visame pasaulyje, prie kurio jungiasi ir Vilnius. 24 valandas truksiantis renginys kviečia gyventojus diskutuoti apie iššūkius, su kuriais susiduria jų miestai, ir siūlyti idėjas, kaip spręsti klimato kaitos, užterštumo atsinaujinančios energijos šaltinių panaudojimo problemas.

Šiose dirbtuvėse bus ieškoma sprendimų dėl automobilių keliamos oro taršos ir spūsčių mažinimo Vilniuje, galimybių Kaunui tapti pirmuoju Lietuvos miestu be plastiko bei priemonių Lietuvai skatinti atsinaujinančios energijos šaltinių panaudojimą miestuose.

Dalyvių laukia rimti iššūkiai, daugybė azarto bei puikūs prizai.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!