Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/65090/galaxy-studija-ka-galima-nuveikti-su-naujausiu-samsung-flagmanu/spausdinti/

„Galaxy Studija“: ką galima nuveikti su naujausiu „Samsung“ flagmanu?

Publikuota: 2018-09-13 13:20
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

2011 m. pristatydama pirmąjį „Note“ serijos išmanųjį „Samsung“ ne tik pakeitė mobiliųjų rinką, bet ir sukūrė naujos kartos įrenginį, skirtą žmonėms, norintiems praplėsti savo galimybių ribas. Patobulintas išmanusis rašiklis „S Pen“, našesnis veikimas ir geriausia kada nors sukurta „Samsung“ išmaniojo telefono kamera – visa tai turi naujausias serijos telefonas „Galaxy Note9“. Bendrovė dar kartą įrodė, kad aukščiausia klasė – tai šios išmaniųjų serijos sinonimas. Tad ką galima nuveikti su šiuo įrenginiu? Visa tai iki rugsėjo pabaigos galima pamatyti Vilniuje ir Kaune.

Naujasis „Galaxy Note9“ jį pasirinkusiems bus puikus palydovas tiek darbe, tiek laisvalaikiu. Palyginti su ankstesniais modeliais, jis turi didžiausią iki šiol šios serijos išmaniuosiuose įdiegtą bateriją, kuri užtikrina, kad telefonas neišsikraus visą dieną net intensyviai jį naudojant. Vidinę telefono atmintį įdėjus microSD kortelę nuo 128 GB galima išplėsti iki 512 GB. Telefonas turi didžiausią berėmį ekraną „Infinity Display“, o kokybiški garsiakalbiai užtikrina nepriekaištingą garsą.

Patobulintu „S Pen“ rašikliu galima fotografuoti nuotoliniu būdu, rodyti bei keisti skaidres, paleisti arba sustabdyti vaizdo filmuką ir valdyti dar daugiau funkcijų. „Note9“ integruota kamera pasižymi patobulinta vizualinio triukšmo mažinimo technologija, turi dvigubą diafragmos objektyvą, prie šviesos prisitaikantį taip, kaip ir žmogaus akis ir vaizdo optimizatorių su trūkumų aptikimu.

Norėdama smalsius vartotojus supažindinti su technologinėmis naujovėmis ir naujausiais įrenginiais, „Samsung“ Kauno ir Vilniaus gyventojus kviečia apsilankyti didžiuosiuose prekybos centruose įrengtose „Galaxy Studijose“ ir išbandyti beribes flagmano „Note9“ galimybes. „Galaxy Studija“ – tai išskirtinė pramogų erdvė, kurioje lankytojai ras tris naujausiam bendrovės flagmanui dedikuotas zonas: „S Pen“ kameros ir menų bei populiaraus žaidimo „Fortnite“ zoną.

Apsilankyti „Samsung Galaxy Studija“ Vilniuje PLC „Panorama“ ir Kaune PLC „Akropolis“ galima iki rugsėjo 24 d., o Vilniuje PLC „Ozas“ specialiai įrengta patirčių zona bus atidaryta rugsėjo 17 d. ir veiks iki spalio 16 dienos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!