Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/64745/prancuzijoje-isikurusi-reklamos-kompanija-darbo-pokalbius-vykdo-fortnite-zaidime/spausdinti/

Prancūzijoje įsikūrusi reklamos kompanija darbo pokalbius vykdo „Fortnite“ žaidime

Publikuota: 2018-08-20 14:11
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©Games.lt
Inf. šaltinis: Games.lt

Jei bijote darbo pokalbių, bet esate prakutęs „Fortnite“ žaidėjas, ši mintis Jums gali patikti. Prancūzijoje įsikūrusi reklamos kompanija „Dare.Win“ šiuo metu ieško praktikanto, kuris su kompanijos kolektyvu praleis šešis mėnesius. O darbo pokalbis vyks ne kur kitus, bet „Fortnite“ mūšio lauke.

Visi kandidatai turės prisijungti prie jau esančios komandos „PlayStation Network“ tarnyboje, mat būtent šioje platformoje ir žaidžiamas žaidimas. Tad jei visada žaidėte tik pele ir klaviatūra – galite pasirodyti prastai. O kodėl žaidžiama PS4 konsolės žaidimo versija? Nes „PlayStation“ yra vieni iš šios kompanijos klientų kartu su „Spotify“ ir „YouTube“.

Tiesa, „Dare.Win“ pažada, kad įgūdžiai žaidime įtakos neturės. „Mes ir patys nesame profesionalūs žaidėjai, – sako kompanijos atstovas Thomas Brouchon. – Žmonių žaidimo būdas gali daug pasakyti apie jų asmenybę, o ypač apie galimybę priimti sprendimus ir kaip jie sprendžia problemas.“ Tad jei Jus pašauna dar prieš pakeliant ginklą nuo žemės – tai blogas ženklas.

„Dare.Win“ kompanija pasirinko „Fortnite“ tik todėl, kad tai yra nemokamas ir visiems prieinamas žaidimas. Tiesa, vis dar būtina turėti PS4 konsolę. Kandidatai į laisvą darbo vietą valandą žaidžia kartu su kompanijos kolektyvu.

Kitas kompanijos darbuotojas Borisas Levergne atskleidė kur kas daugiau, apie ką klausiama šio darbo pokalbio metu: „Dauguma klausimų yra susijusių su darbu, tačiau taip pat klausiame apie pramogas, hobius ir asmeninį gyvenimą. Jokio spaudimo. Mes tiesiog norime susipažinti su naujais žmonėmis ir smagiai praleisti laiką“.

Jei susidomėjote, darbo skelbimą galite rasti „Dare.Win“ interneto svetainėje. Kompanijos darbuotojai jau žaidė su kandidatais iš Turkijos, Švedijos ir Meksikos. Tad kodėl gi jiems nesusipažinus su žaidėjais iš Lietuvos? Na o jei nenorite žaisti „Fortnite“ arba negalite to padaryti (dėl konsolės trūkumo, pavyzdžiu), visada galite susisiekti dėl kur kas labiau tradicinio darbo pokalbio.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!