Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/64641/samsung-renginyje-naujausiu-produktu-pristatymas-pasauliui/spausdinti/

„Samsung“ renginyje – naujausių produktų pristatymas pasauliui

Publikuota: 2018-08-09 09:30
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Pietų Korėjos kompanija „Samsung“ šiandien vėl prikaustys viso pasaulio technologijų ekspertų bei gerbėjų dėmesį. Ketvirtadienio vakarą įvyks jau tradicija tampantis „Unpacked“ renginys, kurio metu visuomenei bus pristatyti naujausi „Samsung“ produktai.

Kompanija atkleidžia, kad šiame renginyje bus galima susipažinti su naujuoju „Galaxy“ telefonu. Neabejojame, kad tai bus „Galaxy Note 9“ modelis, traukiantis daugelio dėmesį dėl savo galimybių bei įmantraus rašiklio, kurio analogų rinkoje praktiškai nėra.

Jau dabar internete yra šio įrenginio nuotraukų, taip pat paskleista įvairiausių gandų apie „Note 9“ techninius parametrus. Tikėtina, kad nuo savo pirmtako šis modelis dizaino prasme pernelyg nesiskirs, o didžiausi atnaujinimai naudotojų lauks įrenginio viduje.

Taip pat tikimasi, kad kartu su šiuo modeliu „Samsung“ pristatys ir daugiau naujienų, pavyzdžiui, išmanųjį laikrodį „Galaxy Watch“, patobulintą bevielio įkrovimo įrenginį bei virtualiuoju asistentu „Bixby“ aprūpintą išmaniąją garso kolonėlę.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!