Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/64106/eset-pripazinta-top-it-saugumo-sprendimu-tiekeja-vidurio-ir-rytu-europoje/spausdinti/

ESET pripažinta TOP IT saugumo sprendimų tiekėja Vidurio ir Rytų Europoje

Publikuota: 2018-06-25 13:03
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

ESET, pirmaujanti IT saugumo kompanija, veiklą vystanti Europos Sąjungoje, yra TOP „endpoint“ saugumo sprendimų pardavėja Vidurio ir Rytų Europoje, užimanti didžiausią metinės rinkos dalį. Remiantis IDC 2017 m. „endpoint“ saugumo programinės įrangos rinkos apžvalga, ESET rinkos dalis Vidurio ir Rytų Europos regione sudaro 37,5 proc. ir pralenkia visus konkurentus.

IDC skaičiavimais, ESET generuoja apie 90 milijonus JAV dolerių iš visų 2017 m. regione užfiksuotų IT saugumo pajamų, lyginant su ankstesniais metais augimas sudaro 13,5 proc. ESET taip pat yra įtraukta tarp IDC „pripažintų lyderių“ – didelių organizacijų su ekstensyviomis tyrimų ir plėtros (R&D) komandomis, tvirtais saugumo paketais ir didelėmis investicijomis į inovacijas.

„ESET technologija gimė Vidurio Europoje, pirmoji mūsų programinė įranga buvo sukurta Slovakijoje prieš 30 metų, todėl dar labiau didžiuojamės, kad Vidurio ir Rytų Europos regionas laikomas mūsų tvirtove. Didžiuojamės būdami pirmaujančiu „pagaminta Europos Sąjungoje“ IT saugumo sprendimu ir džiaugiamės, kad plečiame savo pasiekimus Europoje, įskaitant mūsų sparčiai augančias Vakarų Europos rinkas“, – teigia ESET EMEA regiono pardavimų ir rinkodaros direktorius Miroslav Mikus.

ESET valdoma yra iš Vidurio Europos ir užima 37,5 proc. Vidurio ir Rytų Europos rinkos, remiantis neseniai išleista IDC rinkos apžvalga. Pasak tyrimų bendrovės, ESET pasaulyje užima 6 vietą.

IDC pabrėžia ESET šifravimą ir dviejų veiksnių autentifikaciją savo apžvalgoje, kurie abu yra svarbūs elementai šiuo metu galiojančiame BDAR (angl. GDPR) reglamente. „Tiek kelių veiksnių autentifikacija, tiek šifravimas yra prieinami ESET vidutinės rinkos klientams už priimtiną kainą ir yra lengvi naudoti… Tai – pasiūlymas, kuris užtikrina ženklų duomenų saugumo pagerinimą ESET klientams“, – rašo IDC Vidurio ir Rytų Europos saugumo praktikos vadovas ir minimos apžvalgos autorius Mark Child.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!