Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/63534/rugseji-lietuva-drebins-revoliucinei-blockchain-technologijai-dedikuotas-renginys/spausdinti/

Rugsėjį Lietuvą drebins revoliucinei „blockchain“ technologijai dedikuotas renginys

Publikuota: 2018-05-08 10:35
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Didžiausi „blockchain“, sėkmingiausių ICO, dirbtinio intelekto ekspertai, kibernetinio saugumo profesionalai, populiariausi „vlogeriai“, esminės technologijų naujovės – rugsėjo 20 d. didžiausiame Baltijos šalyse moderniųjų technologijų bei verslumo renginyje #SWITCH!. Šis nepelno siekiantis renginys šiemet grįžta į Vilnių, parodų ir kongresų centrą „Litexpo“, kur tikimasi sulaukti per 15 000 dalyvių.

„Tai ne šiaip technologijų ir verslumo renginys. #SWITCH! yra skaitmenine ateitimi tikinčių ir technologijomis gyvenančių susibūrimas. Mums svarbu pamatyti patiems ir parodyti pasauliui, ką galime geriausio. Technologijų srityje turime didžiulį proveržį, daug besidominčių, krūvą sėkmingų startuolių. Šiais metais į #SWITCH! atvyks blockchain profesionalų iš Azijos, Amerikos, Australijos. Turėsime visas galimybes ne tik prisistatyti aukščiausiu lygiu, bet ir sugerti patirtį, žinias ir energiją“, – apie ketvirtus metus iš eilės organizuojamą renginį pasakojo Europos Parlamento (EP) narys ir renginio iniciatorius Antanas Guoga.

Profesionalų programos ašimi šiemet taps skaitmeninės rinkos analizė ir blockchain technologija. „Blockchain“ technologijos įtaka pramonės efektyvumui ir skaidrumui; jos nauda paslaugų ir prekių sektoriuje; dirbtinio intelekto progreso sparta ir kryptis. Tokiomis temomis diskutuos, praktiniais pavyzdžiais dalinsis ir naujausias tendencijas prognozuos aukščiausio lygio specialistai – technologijas kuriančios ir taikančios įmonės, sėkmingiausi startuoliai, skaitmeninės ateities vizionieriai. Apie reguliacinę aplinką – kriptovaliutų, ICO, mokesčių skaitmeninėms kompanijoms, skaitmeninės rinkos galimybes finansinių paslaugų tiekėjams kalbės EP ir Europos Komisijos, Europos centrinių bankų, Lietuvos ir kitų šalių vyriausybių, pasaulio įmonių IBM, „Google“, „Skycop“, „TransferWise“ ir kitų atstovai.

„#SWITCH! – didžiausias kontaktų renginys regione. Nėra geresnės galimybės surasti ir užmegzti kontaktą su tiksliniais profesionalais, technologijų verslo investuotojais ar galimais partneriais. Čia tikrai bet kurios srities verslo ar viešojo sektoriaus atstovas gaus šimtus idėjų, kaip išnaudoti skaitmeninę revoliuciją savo veiklai, savo regionui“, – neabejoja A. Guoga.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!