Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/63502/lietuvos-cs-go-zvaigzde-prisijungia-prie-k1ck-komandos/spausdinti/

Lietuvos CS:GO žvaigždė prisijungia prie „K1CK“ komandos

Publikuota: 2018-05-04 15:14
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vienas geriausių ir žinomiausių Lietuvos „Counter Strike: Global Offensive“ (CS:GO) žaidėjų – Nikolajus „kalinka“ Rysakovas – prisijungė prie naujos Portugalijos esporto klubo „K1CK“ CS:GO komandos. Naujoji komanda gegužės viduryje treniruosis ir Lietuvoje.

Stipriausio Portugalijos e. sporto klubo „K1CK“ CS:GO komandą sudarys keturi ukrainiečiai – Sergej „Starix“ Isčuk, Sergej „smike“ Skliarenko, Vladyslav „arch“ Svistov, Oleksander „scoobyxie“ Marynyč ir Lietuvos CS:GO fanams puikiai pažįstamas šio žaidimo profesionalas Nikolajus „kalinka“ Rysakovas.

„Neabejoju, kad šie keturi stiprūs žaidėjai su patyrusiu kapitonu Sergey „Starix“ Isčuk galės pasiekti daug aukštumų. Juo labiau, kad dabar su „K1CK“ organizacijos palaikymu galėsime visą savo laiką skirti CS:GO. Tarp artimiausių komandos tikslų – treniruočių sesija Lietuvoje gegužės mėnesį ir kvalifikaciniai etapai į „FACEIT Major: London“, – komentuoja N. Rysakovas.

Lietuvos CS:GO žvaigždė prisijungia prie „K1CK“ komandos

„kalinka“ anksčiau yra žaidęs JAV „VwS Gaming“ komandoje, su kuriai pritrūko vos vieno žingsnio iki „ELEAGUE Major“ kvalifikacijos, tai pat atstovavo Vokietijos „Playing Ducks“ ir Lietuvos „GameplayDNA“ ekipas. Iki dabartinės sudėties Nikolajus taip pat žaidė kartu su „MANS NOT HOT“ ekipa, kuri šių metų pradžioje pasirašė kontraktą su britų „Imperial“ esporto organizacija.

„K1CK“ organizacijos vadovas Pedro Fernandes prideda, kad nors CS:GO komandos narių paieškos truko sąlyginai nemažą laiko tarpą, klubas džiaugiasi subūręs itin patyrusio kapitono vedamą entuziastingo ir talentingo jaunimo komandą.

„Didžiuojamės, kad tokiai stipriai komandai galėsime suteikti visas sąlygas visą savo potencialą panaudoti žaidimui ir rezultatų siekimui, – tvirtina P. Fernandes. – Šiuos žaidėjus pasirinkome dėl jų parodytų individualių rezultatų ankstesniuose turnyruose. Pasikalbėję su žaidėjais supratome, kad mūsų vizija dėl komandos augimo ir progreso sutampa, o žaidėjai iš Ukrainos lietuviams niekad nebuvo svetimi.“

1998 m. įkurtas „K1CK“ yra stipriausias Portugalijos e. sporto klubas ir antra ilgiausiai veikianti e. sporto organizacija Europoje, pagal ilgaamžiškumą nusileidžianti tik legendiniam Vokietijos „SK Gaming“.

„K1CK per visą savo gyvavimo istoriją yra pelniusi daugiau negu 750 apdovanojimų įvairiuose turnyruose“. Komandą šiuo metu remia „MSI“ ir „Steelseries“. Savo aukso amžių K1CK CS:GO ekipa išgyveno 2012–2013 metų sezone, kuomet ją galėjome sutikti didžiausiuose „Dreamhack“ ar ESL turnyruose. Pastarąjį pusmetį „K1CK“ CS:GO komandos neturėjo.

„K1CK“ organizaciją šiuo metu sudaro „League of Legends“, „Clash Royale“, FIFA bei naujoji „CS:GO“ komanda.

„K1CK“ Lietuvoje bendradarbiauja su žaidimų platformų ir elektroninio sporto sprendimų kūrėja „Helis“. Naujoji „K1CK“ CS:GO komanda nuo gegužės 16 d. Kaune rengs vieną iš savo treniruočių stovyklų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!