Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/63207/red-dot-2018-dizaino-apdovanojimuose-lg-gaminiai-sulauke-rekordinio-pripazinimo/spausdinti/

„Red Dot 2018“ dizaino apdovanojimuose LG gaminiai sulaukė rekordinio pripažinimo

Publikuota: 2018-04-09 15:35
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„LG Electronics“ (LG) pelnė 21 apdovanojimą šiais metais vykusių „Red Dot“ dizaino apdovanojimų metu. Šie apdovanojimai, kartu su „iF Design Awards“ ir IDEA („Tarptautiniai dizaino apdovanojimai“), yra labiausiai pripažįstami pasaulyje. Du LG gaminiai pelnė „geriausio iš geriausių“ titulą – įmontuojama aukštos klasės orkaitė „Signature Kitchen Suite Pro Range“ ir „CineBeam Laser“ 4K raiškos projektorius – kurie varžėsi su 5300 kitų dizaino sprendimų iš 59 šalių.

Įmontuojama orkaitė „Signature Kitchen Suite Pro Range“ komisijos narių buvo pripažinta ir įvertinta už ergonominių dizaino detalių panaudojimą, tokių kaip valdymo skydelis ir patogi rankena. Ši įmontuojama orkaitė taps pagrindiniu prietaisu gaminant maistą namuose. Tai pirmasis šios serijos gaminys rinkoje – indukcinė orkaitė ir įmontuotos dujos, prisijungimas prie orkaitės su „Wi-Fi“, kas leidžia ją sujungti su LG išmaniaisiais namais – „SmartThinQ® “ technologija. Tai leis valdyti orkaitę nuotoliniu būdu su „Android“ arba „iOS“ operacinėmis sistemomis.

„Red Dot 2018“ dizaino apdovanojimuose LG gaminiai sulaukė rekordinio pripažinimo

LG „geriausio iš geriausių“ laimėjimą pelnę gaminiai yra vieni iš unikaliausių namų prietaisų šiandieninėje rinkoje. „CineBeam Laser” 4K raiškos projektorius yra reguliuojamo dydžio su įmontuotu veidrodiniu varikliu, kuris leidžia parodyti puikius vaizdus, nepriklausomai nuo to, kur jis padėtas – ant grindų, pritvirtintas prie sienos ar pakabintas ant lubų. Dėl patogios rankenos ir automatinio laido funkcijos projektorius atrodo aptakus, o „Red Dot“ apdovanojimų komisija gaminį įvertino už pusiausvyrą tarp estetikos ir patogumo bei dizainą, kuris išskiria šį gaminį iš kitų produktų.

LG pelnė 19 kitų apdovanojimų iš „Red Dot“, įskaitant tokius kaip, „Signature Kitchen Suite“ šaldytuvas, „Code Zero R9“ robotas siurblys ir oro valytuvas. LG taip pat pelnė pripažinimą už pramogoms namuose skirtus prietaisus – „LG Signature OLED“ televizorių, rinkoje pirmaujančius „UltraWide“ monitorius, bei „G6“ ir „V30“ išmaniuosius flagmanus.

„Šie apdovanojimai atspindi LG gaminių konkurencingumą ir išskirtinumą rinkoje vertinant produktų dizainą. Mes įsipareigojame ir toliau skirti ypatingą dėmesį ne tik inovatyvioms technologijoms, bet ir išskirtiniam produktų dizainui, kuris būtų pritaikytas mūsų klientų poreikiams“, – sakė Noh Chang-ho, „LG Electronics“ korporacijos dizaino vadovas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!