Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/63053/lietuva-gavo-tarptautines-reiksmes-it-sertifikata/spausdinti/

Lietuva gavo tarptautinės reikšmės IT sertifikatą

Publikuota: 2018-03-27 12:10
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Telia Lietuva“ tapo pirmąja IT bendrove Baltijos šalyse, sulaukusia programinės įrangos milžinės SAP įvertinimo, kuris leidžia aptarnauti didžiausių kompanijų IT sistemas. Tuo pačiu „Telia“ skelbia balandžio viduryje pradedanti IT akademiją, kur aukščiausio lygio SAP profesionalai dalinsis savo žiniomis ir patirtimi su akademijos dalyviais.

„Kartelė šiam sertifikatui gauti iškelta aukštai. SAP ekspertų atliktas auditas patvirtino, kad mes atitinkame visus kriterijus, turime reikiamas kompetencijas ir esame sukaupę pakankamai patirties organizuojant stambių įmonių IT SAP sistemų priežiūrą. Tai yra reikšmingas įvertinimas ne tik mums, bet ir Lietuvai, jis reprezentuoja šalį kaip technologijų centrą. Tarptautinio lygio žaidėjai nuo šiol žino, kad esame pasiruošę priimti juos ir aptarnauti jų IT sistemas“, – sako „Telia“ technologijų vadovas Andrius Šemeškevičius.

„Telia Lietuva“ naudoja naujausias SAP technologijas ir produktus, kurių administravimo subtilybių bus mokoma balandžio mėnesį startuosiančioje „Telia“ IT akademijos“ programoje. Daugiau nei 4 mėnesius trunkančios mokymų metu dalyviai praktiškai įvaldys SAP sistemų diegimo, atnaujinimo ir palaikymo procesus.

Pasibaigus mokymams aktyviausi „Telia“ IT akademijos“ dalyviai bus pakviesti atlikti stažuotę IT padaliniuose, kur galės panaudoti įgytas žinias dirbdami su „Telia“ profesionalais. Stažuotę užbaigę ir geriausius rezultatus parodę programos dalyviai bus pakviesti prisijungti prie „Telia“ IT profesionalų komandos.

„Rudenį vykusi pirmoji „IT akademija“ buvo orientuota į technologinių kompetencijų ugdymą, o dabar iki balandžio 8 dienos vyksta nauja registracija į mokymus Vilniuje ir Šiauliuose. Antrosios akademijos metu Vilniuje didžiausią dėmesį sutelksime į SAP sistemų priežiūros kompetencijų ugdymą, o neseniai Šiauliuose atidarytame IT centre šiauliečiai galės mokytis IT priežiūros ir tinklo stebėsenos“, – kalbėjo A. Šemeškevičius.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!