Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/62474/tetra-pak-kartu-su-socialiniu-mokslu-kolegija-organizuoja-didziausia-elektroninio-sporto-rengini-lietuvoje/spausdinti/

„Tetra Pak“ kartu su Socialinių mokslų kolegija organizuoja didžiausią elektroninio sporto renginį Lietuvoje

Publikuota: 2018-02-02 11:17
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Vasario 2–3 d. Vilniuje vyks didžiausias elektroninio sporto renginys Lietuvos istorijoje – „SMK GO Cup“. „Tetra Pak“ yra viena pagrindinių šio renginio rėmėjų, kartu su „Water+“ aprūpinanti žaidimų pramonę ekologiškais ir sveikais gėrimais.

„Skaitmeninė erdvė ir sprendimai tampa vis svarbesniu vartotojų informacijos šaltiniu. Šiandien apie skaitmenines tendencijas kalbame ne tik su technologijų ekspertais. Kaip rodo 2017 m. „Tetra Pak“ vartotojų indeksas, vartotojai vis geriau išmano skaitmenines technologijas. Devyni iš dešimties jų naudojasi mobiliaisiais telefonais parduotuvėje, o aštuonių iš dešimties sprendimą, ką pirkti, lemia skaitmeninėje erdvėje pateikta informacija. „Tetra Pak“ žengia koja kojon su tendencijomis. Ji aktyviai dalyvauja socialinėje žiniasklaidoje ir suteikia savo klientams įvairių informacijos kanalų, įskaitant informacijos šaltinius apie produktų pakuotes“, – teigia „Tetra Pak“ svarbių klientų vadybininkė Laura Latišonoka.

„Noras gauti daugiau informacijos apie produktus yra susijęs su didėjančiu sąmoningumu apie klimato kaitą. 2017 m. „Tetra Pak“ atlikto tyrimo duomenimis, daugiau nei 80 proc. lietuvių mano, kad per ateinančius penkerius metus klimato klausimai taps dar svarbesni. Jau dabar 75 proc. lietuvių įrodė žinantys, kad perdirbtos gėrimų kartotinės pakuotės gali būti naudojamos kaip žaliava gaminant naujus produktus, o beveik 50 proc. žino, kad iš visų pakuočių rūšių kartoninės pakuotės poveikis klimatui yra mažiausias. Palyginus su kitomis Baltijos šalimis, šie rezultatai aiškiai rodo, kad Lietuva yra labiau pažengusi aplinkos tausojimo srityje tiek mintimis, tiek veiksmais. Tai įkvėpė „Tetra Pak“ bendradarbiauti skleidžiant aplinkos tausojimo žinutę Lietuvoje, žaidimų srityje, kuri paprastai yra susijusi su nesveikais ir nesąmoningais įpročiais“, – teigia „Tetra Pak“ aplinkos vadovė Ilze Maskalāne.

Turnyro metu dalyviai susirungs žaidėjams gerai žinomoje „Counter Strike: Global Offensive“ (CS:GO) žaidimo erdvėje. Kvalifikaciniai etapai jau baigėsi, o finalinės LAN turnyro kovos vyks šį savaitgalį, vasario 2–3 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!