Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/62317/altas-it-apdovanotas-uz-infraraudonuju-spinduliu-prozektorius-emitlight/spausdinti/

„Altas IT“ apdovanotas už infraraudonųjų spindulių prožektorius „Emitlight“

Publikuota: 2018-01-19 16:36
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Baigiantis metams Lietuvos pramonininkų konfederacija apdovanojo reikšmingiausių ir rinkoje pripažinimo sulaukusių produktų gamintojus. Įvertinimo sulaukė ir UAB „Altas IT“ Lietuvoje gaminami inovatyvieji infraraudonųjų šviesos spindulių prožektoriai „Emitlight“, kurie buvo apdovanoti „Lietuvos metų gaminio 2017“ aukso medaliu. Infraraudonųjų šviesos spindulių prožektoriai „Emitlight“ pagerina kamerų įrašomo vaizdo kokybę nakties metu bei esant blogoms oro sąlygoms, skleisdami žmogaus akiai nepastebimus, bet tik kamerai fiksuojamus spindulius.

„Šiuos prožektorius pradėjome gaminti tada, kai ieškojome įmonės poreikius atitinkančių sprendimų, tačiau per kelerius metus pastebėjome, kad daugelis produktų susiduria su įvairiomis aušinimo, kokybės ir ilgaamžiškumo užtikrinimo bei kt. problemomis. Išbandę įvairių gamintojų IR prožektorius ir išanalizavę jų silpnąsias vietas – pradėjome gaminti savo įrenginius, kuriuose ištaisėme konkurentų trūkumus ir pavertėme juos savais išskirtinumais“, – teigia 10-ies metų patirtį saugos srityje turintis „Altas IT“ komercijos direktorius Mishel Shtivelberg.

M. Shtivelberg teigimu, vienas iš labiausiai pastebimų „Emitlight“ technologinių pranašumų – įrenginio apšvietimas, kuris dėl įmonės sukaupto „know-how“ yra kur kas efektyvesnis nei analogiškų, kitų gamintojų produktų, nes jame su mažiausiais nuostoliais pasiekiamas didžiausias spinduliuojamos šviesos srautas.

„Didelį dėmesį skyrėme įrenginio hermetiškumą ir efektyvų aušinimą užtikrinančiam korpusui. Vienalytė konstrukcija prailgina produkto tarnavimo kokybę. Taip pat sumontavome specialius lęšius, kurie nukreipia šviesos spindulius reikiama kryptimi. Gamyboje naudojame ypač didelį šviesos srautą generuojančius, ilgaamžius „Osram SMD“ diodus, kuriuos apsaugo iš aukštos kokybės „SolarisIR“ medžiagos pagamintas stiklas. Toks derinys leidžia klientams pasiūlyti net 5 metų garantiją. „Emitlight“ IR prožektoriuose suderintas modernus pramoninis dizainas su aukšta kokybe, patikimumu bei vartotojui draugiška kaina“, – sako „Emitlight“ prekės ženklą valdančios bendrovės „Altas IT“ technikos direktorius Saulius Vaičiulis.

Įmonės komercijos direktoriaus teigimu, dauguma „Emitlight“ produkcijos eksportuojama. Didžiausia IR prožektorių paklausa – Vokietijoje. Be kitų Europos šalių rinkų, šiuos įrenginius aktyviai perka ir naudoja Australijoje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Taip pat pradedamas bendradarbiavimas su Jungtinėmis Amerikos Valstijomis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!