Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/6200/kaledu-proga-teo-siulo-pigius-skambucius-i-uzsieni/spausdinti/

Kalėdų proga TEO siūlo pigius skambučius į užsienį

Publikuota: 2006-12-06 11:02
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: TEO LT, AB

Artėjančių Kalėdų ir Naujųjų metų proga telekomunikacijų bendrovė TEO LT, AB balso paslaugų VOX vartotojams suteikia galimybę visą gruodį vakarais (nuo 20 val.) ir savaitgaliais į Didžiąją Britaniją, Airiją, Vokietiją bei JAV skambinti tik už 29 centus per minutę. Tiek kainuoja pokalbio minutė skambinant į Europos šalių fiksuotojo ryšio tinklus ir skambinant į JAV fiksuotojo ir mobiliojo ryšio tinklus.

„Manome, kad artimiesiems, draugams ar pažįstamiems užsienyje sunku surasti brangesnę dovaną už šiltą žodį, nuoširdų pasveikinimą, todėl kasmet per Kalėdas siekiame sukurti mūsų klientams itin palankias sąlygas bendrauti ir džiaugtis vieni kitais net jeigu juos ir skiria tūkstančiai kilometrų,“- sako Nerijus Ivanauskas, TEO LT, AB Rinkodaros tarnybos vadovas.

VOX – tai balso telefonijos paslauga, leidžianti itin palankiomis sąlygomis bendrauti su jums reikalingais žmonėmis Lietuvoje ir užsienyje. Aukšta paslaugų kokybė, įvairūs mokėjimo planai ir nedidelės paslaugų kainos leidžia vartotojams kalbėti telefonu nesidairant į laikrodį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!