Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/60963/vyksta-registracija-i-innovation-drift/spausdinti/

Vyksta registracija į „Innovation Drift“

Publikuota: 2017-09-19 15:39
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Eurodesk Lietuva

Vyksta registracija į „Innovation Drift“„Innovation Drift“ yra didžiausias Baltijos jūros regione vykstantis renginys ateities bei inovacijų tema. Tai – Vilniaus inovacijų forumas, kuriame dalyvaus daugiau nei 50 pranešėjų iš Lietuvos ir užsienio šalių, pasidalinsiančių įdomiomis įžvalgomis ir patirtimis. Renginyje dalyvauti gali visi inovacijomis besidomintys žmonės: verslininkai, mokslininkai, su išmaniosiomis technologijos dirbantys kūrėjai.

„Innovation Drift“ metu bus dalinamasi žiniomis ir megsis pažintys – organizuojamas „B2B“ renginys, kurio metu bus galima akis į akį pabendrauti su kitais dalyviais ir gauti vertingų patarimų.

Taip pat bus organizuojamas „Inovacijų maršrutas“, kuris visus renginio dalyvius ves po įdomiausias, inovatyviausias Vilniuje įsikūrusias įmones bei įstaigas.

Į „Innovation Drift“ atvyksta visame pasaulyje žinomi pranešėjai: mokslo, verslo, technologijų kūrimo pasaulio atstovai, futurologai ir t. t.

Renginyje dalyvauti kviečia Ūkio ministerija ir Mokslo, inovacijų bei technologijų agentūra.

Forumas vyks 2017 m. spalio 12–13 d. Vilniuje. Dalyvavimas – nemokamas, tačiau būtina išankstinė registracija oficialioje renginio svetainėje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!