Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/60916/naujieji-samsung-note-8-jau-tele2-klientu-rankose/spausdinti/

Naujieji „Samsung Note 8“ – jau „Tele2“ klientų rankose

Publikuota: 2017-09-15 15:19
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Lietuvos mobiliojo ryšio lyderės „Tele2“ klientai šiandien sulaukė naujųjų „Samsung“ flagmanų – „Galaxy Note 8“ pristatyti jiems į rankas.

Visi klientai, iš anksto užsisakę telefonus elektroninėje operatoriaus parduotuvėje www.tele2.lt, juos gaus penktadienį, pačią pirmąją pristatymo dieną. Didžioji dalis klientų įrenginių sulaukė iš ryto, o toliau nuo didžiųjų miestų gyvenantiems jie bus įteikti po pietų. Klientams nereikės apsilankyti „Tele2“ salone – telefonai bus pristatyti jiems į namus ar darbo vietas.

„Džiaugiuosi, kad savo klientams galime užtikrinti ne tik gerą kainą, naujausius telefonų modelius, bet ir išskirtinį aptarnavimą“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius. „Samsung“ naujuosius flagmanus „Tele2“ klientai gaus kartu su „Samsung DeX“ stotele. Ši stotelė leidžia klaviatūrą, pelę ir telefoną sujungti tarpusavyje bei paversti darbui pritaikytu kompiuteriu.

Naujieji „Galaxy Note 8“ telefonai oficialiai pasauliui buvo pristatyti rugpjūčio 23 d., o Lietuvos žiniasklaida su jais susipažino rugsėjo 11-ąją.

Pagrindinis naujosios „Galaxy Note 8“ serijos išskirtinumas – itin jautrų 0,7 mm galiuką turintis „S Pen“ rašiklis. Taip pat „Samsung“ flagmanas išsiskiria savo 6,3 colių „Infinity Display“ ekranu ir ypatingai galinga 6 GB operatyviąja atmintimi bei galimybe ją praplėsti naudojant išorinės atminties korteles. Tiek išmanusis telefonas, tiek ir „S Pen“ rašiklis atitinka atsparumo vandeniui bei dulkėms standartą, tad dirbti su juo bus galima pačiomis įvairiausiomis sąlygomis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!