Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/60742/aiski-data-kada-apple-pasauliui-pristatys-nauja-iphone/spausdinti/

Aiški data, kada „Apple“ pasauliui pristatys naują „iPhone“

Publikuota: 2017-09-03 10:42
Tematika: Įvykiai, renginiai
Aut. teisės: ©Alfa.lt
Inf. šaltinis: Alfa.lt

Daugybė gandų sklandė ir tebesklando apie naują „Apple“ kūrinį „iPhone“. Tiesa, kol kas netgi nėra aišku, kaip iš tiesų vadinsis būsimasis flagmanas – vieni jį vadina „iPhone X“, kiti „iPhone 8“, treti – tiesiog „iPhone“.

Aiški data, kada „Apple“ pasauliui pristatys naują „iPhone“

Taip pat netilo kalbos, kad „Apple“ nespės su darbais ir „iPhone“ vėluos labiau nei įprastai. Tačiau kalboms atėjo galas. „Apple“ jau išsiuntė pakvietimus žurnalistams bei technologijų entuziastams ir paragino juos atvykti rugsėjo 12 dieną į naująją „Apple“ būstinę.

Neabejojama, jog būtent čia bus pristatytas naujasis „iPhone“. Taip pat tai bus viena pirmųjų progų išvysti naują „Apple“ buveinę „Apple Park“.

Pagrindinis ofisas yra žiedo formos, jo diametras siekia daugiau nei 1,5 kilometro. Pati būstinė įsikūrusi dideliame parke. Iš viso čia įsikurs 12 tūkst. darbuotojų. Keturių aukštų pastatas pagamintas iš lenkto stiklo, o tam panaudotos didžiausios pasaulio stiklo plokštės.

Šalia esančiame parke galės atsipūsti darbuotojai ir svečiai, kadangi auga daugiau nei 9 tūkstančiai sausrai atsparių medžių. Maža to, parke nutiesti dviračių takai, o darbuotojai galės pasiimti vieną iš tūkstančio dviračių kelionei.

Tiesa, darbai čia nesibaigs ir vasarą, kadangi planuojama įrengti ir daugiau įvairių pastatų, nors čia jau yra ir Steve‘o Jobso teatras, ir sporto kompleksas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!