Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/60596/suzinokite-pirmieji-ar-samsung-feniksas-prisikels-is-pelenu/spausdinti/

Sužinokite pirmieji: ar „Samsung“ feniksas prisikels iš pelenų?

Publikuota: 2017-08-23 13:47
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Šiandien vakare jau aiškės, ar Pietų Korėjos technologijų milžinei „Samsung“ pavyks susigrąžinti geriausio planšetofono gamintojos vardą? Šis klausimas kirba daugybės technologijų gerbėjų galvose, o „Telia“ kviečia atsakymą sužinoti pirmiesiems ir gyvai stebėti naujojo flagmano „Galaxy Note 8“ pristatymą. Tiesioginė „Samsung Unpacked“ renginio transliacija šiandien nuo 18 val. bus rodoma svetainėje telia.lt.

„Panašu, kad pernykščio „Galaxy Note 7“ nesėkme konkurentai nespėjo pasinaudoti, taigi „Samsung“ turi dar vieną galimybę parodyti, ką sugeba. Didžiausias jų iššūkis – pateisinti gerbėjų viltis, kurios išties nemažos. Jau netrukus sužinosime, ką per pastaruosius metus korėjiečiams pavyko nuveikti. Todėl šį vakarą užėję į mūsų svetainę „Samsung“ draugai galės pirmieji apie tai sužinoti stebėdami renginį iš Niujorko ir iš anksto internetu užsisakyti naująjį planšetofoną“, – sakė „Telia“ privačių klientų vadovas Norbertas Žioba.

Įvairiose technologijoms skirtose interneto portaluose jau senokai kalbama, kad „Galaxy Note 8“ turės 6,3 colio įstrižainės ar didesnį QHD+ raiškos „berėmį“ AMOLED ekraną. Jo spartą gali užtikrinti „Snapdragon 835“ arba „Exynos 8895“ procesorius ir 6 GB operatyvinės atminties, o vidinės atmintinės talpa sieks bent 64 GB.

Didelių naujovių tikimasi fotografijos srityje – iš „Samsung“ jau senokai laukiama dvigubos kameros. Telefono saugumu, kaip ir „Galaxy S8“ versijoje, turėtų rūpintis pirštų atspaudų jutiklis ir akies rainelės skeneris. Beveik neabejojama, kad telefonas bus atsparus vandeniui ir dulkėms, palaikys belaidį įkrovimą ir, žinoma, turės jo valdymui pritaikytą rašiklį.

Tikėtina ir tai, kad su baterija „Samsung“ neeksperimentuos. Remiantis nepatvirtintais duomenimis, jos talpa gali būti apie 3300 mAh. Manoma, kad naujasis „Samsung“ planšetofonas kainuos apie 1000 eurų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!