Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/60235/didesnes-galimybes-svariosios-energetikos-inovacijoms-europoje/spausdinti/

Didesnės galimybės švariosios energetikos inovacijoms Europoje

Publikuota: 2017-07-21 12:16
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Europos švariosios energetikos inovacijų variklis – „The Business Booster“ – yra vienintelis renginys, pritraukiantis visus svarbiausius tvariosios energetikos žaidėjus. Šiemet jis vyks spalio 25–26 d. Amsterdame. Renginį, kurio šių metų tema yra spartesnis perėjimas prie švariosios energetikos, organizuoja „InnoEnergy“.

„The Business Booster“ kasmet pritraukia daugybę dalyvių: nuo novatoriškų startuolių, smulkių bei vidutinių įmonių iki jau įkurtų bendrovių, siekiančių diegti novatoriškus sprendimus. Renginyje taip pat dalyvauja ir valdžios atstovai.

„Europoje vyksta švariosios energetikos revoliucija, tačiau ji vyksta nepakankamai greitai. Norėdami sustabdyti klimato kaitą ir pasiekti išsikeltus ambicingus tikslus, turime labiau stengtis ir spartinti švariosios energetikos inovacijas“, – teigia Diego Pavia, „InnoEnergy“ generalinis direktorius.

„The Business Booster“ ne tik sujungia daugiau švariosios energetikos novatorių nei bet kuris kitas renginys, bet ir suteikia rinkos atstovams, investuotojams ir viešojo sektoriaus įstaigoms tiesioginę prieigą prie pažangiųjų technologijų ir naujų verslo modelių. Šis renginys – tai vieta, kur vyksta susitarimai ir kuriamos partnerystės, kad švariosios energetikos inovacijos pradėtų veikti praktiškai ir mes pajustume jų privalumus“, – teigia D. Pavia.

„The Business Booster“ svečiai ne tik turės progą dalyvauti visose konferencijos sesijose, pagrindinėje parodoje, bet taip pat ir dideles galimybes atveriančiose susipažinimo sesijose. 2016 m. vykusiame renginyje Barselonoje dalyvavo 690 konferencijos dalyvių ir 149 parodos dalyviai iš 132 šalių. Iš viso įvyko 720 min susipažinimo sesijų ir 420 min pristatymo sesijų. Šiemet Amsterdame planuojama įrengti gyvą inovacijų parodos zoną.

„98 proc. praėjusių metų „The Business Booster“ dalyvių teigė, kad būtinai šį renginį rekomenduotų kitiems. Taigi esame tikri, kad konferencijos vertė peržengia pačios konferencijos ribas“, – sako Elena Bou, „InnoEnergy“ Inovacijų direktorė.

„Nėra jokio tikslo skatinti startuolius, o vėliau mažinti jiems paramą. Taigi mes siekiame remti partnerius ir jų kuriamas inovacijas visuose etapuose, ypač padedame jiems produktų komercializavimo metu. Svarbios ne tik investicijos, bet ir verslo patarimai, mentorystė, kurie yra gaunami tokių renginių kaip „The Business Booster“ metu“, – priduria E. Bou.

Išankstinė registracija į renginį vyks iki liepos 31 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!