Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/59968/duomenu-analitikos-sprendimai-ne-pelno-siekiancioms-organizacijoms/spausdinti/

Duomenų analitikos sprendimai – ne pelno siekiančioms organizacijoms

Publikuota: 2017-06-29 10:16
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Pokyčių kūrėjai atranda, kad duomenys gali būti galingas įrankis kuriant geresnį pasaulį. Duomenų analitikos sprendimų kūrėjos „Tableau“ fondas „Tableau Foundation“ padeda ne pelno siekiančioms ir paramos organizacijoms 192 šalyse, suteikdama nemokamas duomenų analitikos sprendimų licencijas. Šiuo metu fondas remia JAV maisto bankus, studentų paramos organizaciją „StriveTogether“, tarptautinę organizaciją „PATH“ ir kt.

Duomenų analitikos profesionalai tiki, kad duomenys gali turėti didelę vertę ne pelno siekiančioms organizacijoms, nes jų analitika suteikia galimybę didinti skaidrumą ir atskaitomybę, padeda plėsti ryšius su rėmėjais, atrasti naujas tendencijas savo programose ir dalintis savo bendruomenių istorijomis.

Praėjusią savaitę „Tableau Foundation“ paskyrė pirmą dotaciją Singapūre – nacionaliniam savanorių ir filantropijos centrui skirtos „Tableau“ licencijos ir mokymo paslaugos, kurių vertė siekia 81 tūkstančių JAV dolerių.

Šiuo metu Singapūro nacionalinis savanorių ir filantropijos centras naudoja „Tableau“ sprendimus turimų duomenų vizualizacijai, kad sujungtų skirtingus požiūrius į duomenis ir gautų naudingas įžvalgas, taip pat dalintųsi apsaugota informacija su pagrindine organizacijos komanda. Pasak savanorių centro vadovės Melissa Kwee, duomenų analitika padėjo vykdyti geresnę el. laiškų rinkodaros kampaniją pagal vartotojų profilius ir elgseną – jos dėka per metus aukojimo rezultatai išaugo net 56 proc.

„Esame pasiryžę tapti lyderiu naudojant duomenis tam, kad ugdytume dalinimosi ir aukojimo kultūrą Singapūre. „Tableau“ duomenų analitikos sprendimai padeda mums gerinti visos organizacijos veiklą. Tikime, kad įkvėpsime kitas ne pelno siekiančias organizacijas pasitelkti duomenų galią siekiant išsikeltų tikslų ir socialinių misijų“, – teigia M. Kwee.

Ne pelno siekiančios organizacijos, norinčios gauti „Tableau Foundation“ paramą – nemokamas duomenų analitikos sprendimų licencijas – turi atitikti minimalius paramos reikalavimus: paramos gavėjas turi būti oficialiai pripažintas ne pelno siekiančia organizacija savo šalyje ir neturėti didesnio nei 5 milijonų JAV dolerių metinio biudžeto. Paramos gavėjais negali tapti mokyklos, kolegijos, sveikatos priežiūros organizacijos ar vyriausybės agentūros, taip pat religinės organizacijos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!