Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/59736/aoc-ir-studio-f-a-porsche-sukurtas-monitoriaus-dizainas-laimejo-computex-2017-d-amp-i-award-apdovanojima/spausdinti/

AOC ir „Studio F. A. Porsche“ sukurtas monitoriaus dizainas laimėjo „COMPUTEX 2017 d&i award“ apdovanojimą

Publikuota: 2017-06-08 16:34
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Lyderiaujanti monitorių įmonė AOC praneša, kad „AOC PDS271“ monitorius iš naujosios PDS monitorių serijos gavo 2017 m. „COMPUTEX d&i award“ apdovanojimą. Pastaruoju metu pristatyti naujieji 24 colių įstrižainės „PDS241“ ir 27 colių įstrižainės „PDS271“ monitoriai buvo sukurti bendradarbiaujant su garsiąja dizaino įmone „Studio F. A. Porsche“.

AOC didžiuojasi galėdama pranešti apie laimėtą „COMPUTEX d&i award“ apdovanojimą už savo naujausią „PDS271“ monitorių iš PDS serijos. PDS serijos monitoriai daro įspūdį savo elegantiška išvaizda. Priešingai nei kiti monitoriai, abu 24 colių įstrižainės „PDS241“ ir 27 colių įstrižainės „PDS271“ monitoriai neturi jokių maitinimo ar ekrano signalo jungčių nugarėlėje, tai leido sukurti itin ploną ekraną, kurio storis – tik 5,2 mm, švytintį visu minimalistišku grožiu. Iš trijų pusių berėmė ekrano panelė taip pat padeda sukurti švarią, minimalistišką išvaizdą.

Modernus, asimetriškas metalinio stovo dizainas yra gražus pažiūrėti, bet taip pat ir funkcionalus, siūlantis unikalų vieno kabelio sprendimą. Maitinimo ir ekrano signalo kabeliai pravesti per patį stovą ir baigiasi išoriniame moduliniame skydelyje. Dėl to nėra jokių jungčių monitoriaus nugarinėje pusėje, kaip ir – iš galinės dalies kabančių kabelių. Vietoje to, HDMI įvesties jungtis („DisplayPort“ signalas, perduodamas per adapterį) ir maitinimo įvesties jungtis iš išorinio skydelio tiekia monitoriui viską, ko reikia.

AOC ir „Studio F. A. Porsche“ sukurtas monitoriaus dizainas laimėjo „COMPUTEX 2017 d&i award“ apdovanojimą

PDS serijos monitoriai turi naujausią, AOC pagamintą, AH-IPS ekrano panelę, kuri atkuria ryškius ir detalius vaizdus su 1920 x 1080 pikselių skiriamąją geba. Dėka „AOC SuperColor WCG“ technologijos šie monitoriai atkuria 100 % sRGB ir 90 proc. – NTSC spalvų spektro. Keli naudotojai, stebėdami ekraną iš skirtingų kampų, gali mėgautis ryškiomis spalvomis tuo pačiu metu, visa tai dėl plataus 178° žiūrėjimo kampo. Papildomos funkcijos, kaip „Flicker-Free“ technologija ir „Low Blue Light“ režimas, sumažina akių diskomfortą ir nuovargį ilgai žiūrint į ekraną.

Netrukus dešimtmetį švęsiančius „COMPUTEX d&i awards“ apdovanojimus organizuoja Taivano išorinės prekybos taryba (TAITRA) ir „iF DESIGN ASIA“ Taivano sostinėje Taipėjuje. Apdovanojimų laimėtojai buvo atrinkti balandžio 6–7 dienomis šešių tarptautinių ekspertų ir įvertinti pagal penkis kriterijus: inovacijos ir plėtra, funkcionalumas, estetika, atsakomybė, ir pozicionavimas.

Šių metų apdovanojimams žiuri atrinko 77 dalyvius iš 8 šalių. Oficiali apdovanojimų ceremonija, skirta nugalėtojams pagerbti, įvyko gegužės 29–30 dienomis ir yra pristatoma oficialioje COMPUTEX interneto svetainėje bei iF pasauliniame dizaino „iF World Design Guide“ gide. Apdovanojimus pelnę produktai buvo eksponuojami COMPUTEX prekybos šou nuo gegužės 30 d. iki birželio 3 d.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!