Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/59582/paysera-tickets-prestiziniuose-apdovanojimuose-skyne-laurus/spausdinti/

„Paysera Tickets“ prestižiniuose apdovanojimuose skynė laurus

Publikuota: 2017-05-26 12:11
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Prestižiniuose apdovanojimuose „Metų paslauga 2017“ įvertinti ir pagerbti išskirtiniai verslo pasiekimai. Bilietų platinimo sistema „Paysera Tickets“, pristačiusi savitarnos sistemą buvo pripažinta ir apdovanota kaip geriausias metų prekybos sprendimas.

Dvylikoje kategorijų besirungiančias įmones vertino autoritetinga komisija, sudaryta iš šalies nuomonės lyderių, o padovanojimus įteikė žinomi šalies verslo ir valdžios atstovai. Konkursą rengė didžiausia paslaugų, prekybos ir aukštųjų technologijų įmones vienijanti verslo organizacija – Lietuvos verslo konfederacija (LVK) ir ryšių su visuomene agentūra „Avenire“.

Metų prekybos sprendimo apdovanojimą atsiėmęs Kostas Noreika džiaugiasi, kad naujai pristatytas produktas ir jo funkcionalumai buvo įvertinti ne tik klientų, bet ir komisijos narių.

„Džiugu, kad komisija įvertino šios sistemos patogumą ir praktiškumą. Manau, kad ši paslauga tikrai laikui bėgant vis didesnę rinkos dalį atims iš senųjų bilietų platintojų, kurie taiko didelius aptarnavimo mokesčius ne tik renginių organizatoriams, bet ir pirkėjams“, – sako verslininkas.

Jis tai pat įsitikinęs, kad savitarnos sistema, kurioje renginių organizatoriai nemokamai gali užregistruoti renginį, nustatyti jo datą, vietą, bilietų kainas, skelbti akcijas ir stebėti pardavimų ataskaitas, padės organizuojant ir efektyvinant bilietų pardavimus.

Renginių organizatoriams yra suteikiama galimybė surinkti įvairią jiems reikalingą informaciją apie lankytojus. Tarkime, bėgimo maratonų organizatoriai gali iš karto paprašyti užpildyti informaciją: koks marškinėlių, batų dydis ar kokio ilgio trasą bėgsite. Tai labai naudinga organizatoriams, nes jie iš anksto gali planuoti kokio dydžio ir kiek reikės marškinėlių ar kitos atributikos.

„Paysera Tickets“ bilietų platinimo sistemai 2016 metai buvo sėkmingi, o parduotų bilietų suma siekė 1 mln. 912 tūkst. EUR.

Noreika džiaugiasi, kad praėjusiais metais susilaukė ir didžiųjų renginių organizatorių dėmesio. Per „Paysera Tickets“ bilietus jau platino tokie žymūs renginiai kaip: „Galapagai“, „No Limits“ motyvacijos konferencija, Bliuzo naktys, Mėnuo Juodaragis, Roko Naktys, LOGIN konferencija, Pėsčiomis pajūriu ir kiti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!