Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/59523/sveikatos-prieziuros-sprendimu-kurejams-unikali-galimybe-suzibeti-ir-pritraukti-investicijas/spausdinti/

Sveikatos priežiūros sprendimų kūrėjams – unikali galimybė sužibėti ir pritraukti investicijas

Publikuota: 2017-05-22 12:32
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Inovatyvius ir paklausius sveikatos paslaugų sprendimus kuriančios komandos kviečiamos iki 2017 m. birželio 30d. registruotis į konferenciją Berlyne „Dealmaker Berlin 2017“. Renginys skirtas sveikatos priežiūros sprendimus kuriantiems startuoliams, įmonėms bei komandoms – konferencijos metu dalyviai turės galimybę savo idėjomis ir sprendimais pasidalinti su patyrusiais ekspertais ir perspektyviais investuotojais. Komandos, pasiūliusios aktualiausias išeitis, bus pakviestos sudaryti sandorį su pasauline kompanija „Bayer“.

Pažangią vienos dienos konferenciją „Dealmaker Berlin 2017“ organizuojančios kompanijos „Bayer“ teigimu, pagrindinė renginio misija – kokybiškas ekspertų susitikimas. Kompetentingos komisijos atrinkti kandidatai bus pakviesti atvykti į Berlyną, kur turės galimybę pristatyti savo idėjas ir sprendimus bei sudaryti sėkmingą sandorį. „Dealmaker Berlin 2017“ dalyviams vizitas į Berlyną nieko nekainuos – kelionės išlaidas padengs organizatoriai.

Pasaulinė sveikatos priežiūros ir žemės ūkio bei gyvosios gamtos mokslų kompanija „Bayer“ pretendentus ragina atsižvelgti į prioritetines sveikatos priežiūros sritis. Pretendentai skatinami įveikti aktualiausius sveikatos priežiūros iššūkius, tokius kaip dirbtinio intelekto pasitelkimas prognozuojant kombinuotą vėžio gydymą, kombinuotų struktūrų ir struktūros-veikimo santykio (SAR) duomenų gavimas iš patentų, kompiuterinis naujų baltymų junginių identifikavimas, prognozavimo algoritmų ligoninės informacijos sistemose įdiegimas, nuotolinis diabetinės retinopatijos tyrimas, lėtinės inkstų ligos (LIL) stebėjimas ir kt.

Jau tapo tradicija, kad „Bayer“ kasmet organizuoja inovacijų iniciatyvas startuoliams ir jauniesiems mokslininkams bei ieško skaitmeninius sveikatos priežiūros įrankius kuriančių komandų iš viso pasaulio, kurių technologijų projektai kuria pridėtinę vertę tiek gydytojams, tiek pacientams.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!