Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/59437/visiems-atviras-login-startup-fair-siemet-persikels-i-vilnius-tech-park/spausdinti/

Visiems atviras „LOGIN Startup Fair“ šiemet persikels į „Vilnius Tech Park“

Publikuota: 2017-05-15 11:07
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Jau penktą kartą vykstanti „LOGIN Startup Fair“ šiais metais keliasi į didžiausią startuolių parką Baltijos šalyse ir Skandinavijoje – „Vilnius Tech Park“. Dvi dienas vyksianti „LOGIN Startup Fair“ šiemet, kaip ir kasmet, atvira visiems – įėjimas bus nemokamas.

Vienoje erdvėje „LOGIN Startup Fair“ lankytojai turės galimybę klausytis įkvepiančių pranešėjų gausos. Pagrindinėje „Ttrustpilot“ scenoje pranešimus skaitys tikri savo srities guru: „Explora International“ generalinė direktorė Michelle Mesiina, kuri treniruoja startuolius, investuotojus ir mentorius kaip geriau veikti Silicio slėnyje. Iki šiol Michelle yra dirbusi daugiau nei 50 pasaulio šalių. Tarp pranešėjų taip pat „Revolut“ verslo plėtros vadovas Andrius Bičeika, įtvirtinęs vieną naujausių finansų technologijų Europoje. Per dvi dienas, kuomet vyks „LOGIN Startup Fair“ lankytojai galės pasiklausyti ir žinomo technologijų srities autoriaus Omar Mohout ar jau lietuvių startuolių vienu iš ryškiausiu švyturiu tapusio „Transfer Go“ technologijų vadovo Šarūno Savičiansko pranešimų.

Šiemet įgyvendinta „Startuolių vizos“ iniciatyva – projektas, palengvinantis galimybes ne ES šalių startuolių įkūrėjams ir komandų nariams atvykti kurti verslą į Lietuvą. Todėl šiemet „LOGIN Startup Fair“ sulauksime gausesnio būrio trečiųjų šalių startuolių, besidominčių galimybe kurti ir augti Lietuvoje ir ES. Be įkvepiančių pranešimų lankytojų taip pat lauks „Triniti“ globojamas startuolių konkursas, startuolių mugė, techninės įrangos ir išradimų zona, gatvės maistas, startuoliškas barbekiu ar ekskursijos „Vilnius Tech Park“.

„LOGIN Startup Fair“ yra VšĮ „Versli Lietuva“ organizuojamas pagrindinis startuolių renginys Vidurio ir Rytų Europoje. Renginys kasmet sutraukia daugiau nei 100 atrinktų perspektyviausių regiono startuolių, virš 50 vietinių ir užsienio rizikos kapitalo fondų bei sukuria tūkstančius naujų kontaktų.

„LOGIN Startup Fair“ šiais metais duris atvers gegužės 24 dieną, t. y. viena diena anksčiau nei pagrindinė LOGIN konferencija.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!